Abilica MassageGun Pro Test

Abilica MassageGun Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av massasjepistolen Abilica MassageGun Pro har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, effekt, antall behandlingsfrekvenser og batteritid.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica MassageGun Pro

8.7 / 10

Abilica MassageGun Test

Beskrivelse: Abilica MassageGun Pro er et svært rimelig og fornuftig valg for deg som er på utkikk etter en prisvennlig massasjepistol.

GetFitness.no har kåret denne massasjepistolen til beste budsjettvalg, og skryter blant annet av at behandlingsfrekvensen kan justeres mellom totalt 6 ulike nivåer.

Abilica MassageGun Pro leveres også med 5 utskiftbare massasjehoder, hvor hver av hodene er spesielt tilpasset for ulike muskelgrupper.

Forbrukerne er også fornøyde med produktet, og det rapporteres blant annet om at massasjepistolen er godt egnet mot vonde og stive skuldre.

Selve behandlingsfrekvensen kan maksimalt stilles inn til 2800 støt per minutt, og testerne nevner at de gjerne skulle sett at frekvensen var noe høyere.

Slik som andre massasjepistoler er naturligvis Abilica MassageGun Pro oppladbar, og brukstiden er 2 - 5 timer avhengig av hvilken behandlingsfrekvens du benytter.

Abilica MassageGun Pro er et svært godt budsjettvalg, som passer godt for deg som vil ha en rimelig og allsidig massasjepistol.
Støynivået omtales som lavt, og med 6 ulike behandlingsfrekvenser kan du enkelt variere behandlingen underveis.

9.8 / 10
GetFitness.no

"Abilica MassageGun Pro er enkelt og greit et svært godt budsjettvalg for deg som vil ha en fleksibel og pålitelig massasjepistol. Massasjepistolen leveres med hele 6 ulike behandlingsfrekvenser, de 5 utskiftbare massasjehodene er spesialtilpasset for de ulike muskelgruppene!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste massasjepistolene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av massasjepistoler!