Abilica Multi 4 ST Test

Abilica Multi 4 ST Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet Abilica Multi 4 ST har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica Multi 4 ST

7.8 / 10

Abilica Multi 4 ST Test

Beskrivelse: Abilica Multi 4 ST er multigymmet for deg som vil ha det beste av det beste.

Dette treningsapparatet gir deg mulighet til å utføre over 20 ulike øvelser, og du vil blant annet kunne utføre både brystpress, utspart, nedtrekk, roing, pec-dec og knebøy..

Abilica Multi 4 ST har mottatt skryt fra testerne for å være et svært fleksibelt multigym, og både brystpress og pec-dec kan stilles inn slik at du utfører øvelsene i forskjellige vinkler.

Ulikt så godt som alle andre multigym på privatmarkedet, legger Abilica Multi 4 ST til rette for at 2 stykker kan trene på maskinen samtidig - og du kan dermed enkelt trene sammen med en venn, uten å måtte vente mellom settene.

Testerne har også gitt dette treningsapparatet skryt for å ha en svært solid konstruksjon, og de polstrede setene oppfattes som både myke og behagelige.

Merk forøvrig at dette er et relativt stort multigym, og at det derfor kreves at du har greit med plass til rådighet.

Leveres med egen dips-stasjon!

9.8 / 10
GetFitness.no

"Abilica Multi 4 ST er et multigym som gir mye verdi for pengene! Med mulighet for over 20 ulike øvelser kan du enkelt trene hele kroppen, og med et vektmagasin på hele 90 kg har du mer enn nok belastning til de tyngre treningsøktene. Treningsapparatet har hele 4 ulike arbeidsstasjoner, og 2 personer kan trene på apparatet samtidig."

Vis mer ▼
7.0 / 10
ProteinpulverTest.no

"Et multiapparat med mange funksjonaliteter. Det er solid bygget og er av de billigere multiapparatene vi har sett. Vi mener likevel at dersom du ønsker et multiapparat, bør du ikke betale flere tusen kroner ekstra for et ekstra sete med de samme funksjonene. Ønsker du å trene samtidig med en annen, er det bedre å heller vente i 20 sekunder på hverandre og å bytte på."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!