Abilica Multi 970 Test

Abilica Multi 970 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet Abilica Multi 970 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica Multi 970

6 / 10

Abilica Multi 970 Test

Beskrivelse: Abilica Multi 970 er et svært rimelig multigym, som passer perfekt for deg er ute etter et fleksibelt og plassbesparende multigym.

Dette multigymmet har mottatt skryt for at det føles stabilt i bruk, og til tross for at apparatet tar lite plass har du mulighet til å utføre mange øvelser.

På fremsiden av multigymmet finner du både en benvippe og en nedtrekksstang, og du kan blant annet utføre øvelser som brystpress, pec-dec, nedtrekk, utspark og roing.

Abilica Multi 970 mottar allikevel noe trekk hos testerne da den totale vektbelastningen som kan benyttes er 68 kg.
For mange vil dette være nok, men dersom du allerede har noen år med treningserfaring kan det være at du har behov for tyngre vekter.

Abilica Multi 970 har allikevel fått skryt for å ha en svært lav egenvekt - og kombinert med at multigymmet tar lite plass, er dette et godt alternativ for deg som vil ha et plassbesparende og enkelt multigym!

9.0 / 10
GetFitness.no

"Abilica Multi 970 er et av de rimeligste treningsapparatene som er å få tak i. Dette er et multigym som er både plassbesparende og solid, samtidig som du har muligheten til å utføre øvelser for både over- og underkroppen. Enkelt og greit et multigym som passer bra til hjemmebruk!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!