Abilica MultiPower Test

Abilica MultiPower Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet Abilica MultiPower har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica MultiPower

8.1 / 10

Abilica MultiPower Test

Beskrivelse: Abilica MultiPower ble i utgangspunktet utviklet for det kommersielle markedet, men har nå gjort inntog på privatmarkedet.

MultiPower er et meget kraftig multigym, som gir deg mulighet til å utføre en rekke styrkeøvelser - både for underkropp og overkropp.

Dette multigymmet ble kåret til beste premiumvalg hos Best-i-Test.nu i 2019, og har blant annet mottatt skryt på bakgrunn av den svært solide konstruksjonen.

Totalt kan du trene med en vektbelastning inntil 90 kg, og de praktiske benvippene gjør at du også kan trene underkropp.

Testerne har også gitt Abilica MultiPower skryt for at det kan plasseres inntil en vegg, og det passer dermed perfekt for deg som har begrenset med plass.

Øvelsene som kan gjennomføres på dette multigymmet er mange, og vi nevner blant annet brystpress, skulderpress, pec-dec, nedtrekk, opptrekk, roing, ben curl, arm curl og ab crunch..

Kort og godt er dette et solid valg for deg som er opptatt av kvalitet, men merk forøvrig at multigymmet er vanskelig å flytte på - samt at selve monteringsprosessen er noe avansert.

9.0 / 10
GetFitness.no

"Abilica MultiPower er et solid multigym som kan benyttes både i hjemmet og på treningssenteret. MultiPower leveres med et vektmagasin på hele 90 kg, slik at du enkelt kan øke belastningen i lang tid fremover. Dette er treningsapparatet for deg som er opptatt av kvalitet!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Abilica Multi Power er en solid multigym med godt gjennomtenkte løsninger. Gymmen er noe dypere enn andre hjemmegym, og utformingen gjør at den best plasseres med baksiden mot en vegg eller kanskje midt på gulvet hvis man har god plass."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!