Abilica Premium TopRower Test

Abilica Premium TopRower Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Abilica Premium TopRower har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica Premium TopRower

8 / 10

Abilica Premium TopRower Test

Beskrivelse: Abilica Premium TopRower har vært gjenstand for en lang rekke tester, og ekspertene er jevnt over svært imponerte over denne romaskinen.

TopRower er en del av Abilica's egne premium-serie, og på bakgrunn av at romaskinen i utgangspunktet ble utviklet for bedriftsmarkedet tåler den høy belastning over lengre tid.

Romaskinen har mottatt skryt for den luftbaserte motstanden, som i praksis gir stødige og behagelige rotak selv når du trener med høy belastning.
Motstanden justeres enkelt mellom 9 ulike motstandsnivåer, slik at du kan variere intensiteten underveis i treningsøkten.

Abilica Premium TopRower har også mottatt skryt fra flere hold for den integrerte treningscomputeren, hvor du blant annet gis mulighet til å angi ønsket mål for treningsøkten din.
Med et par enkle tastetrykk kan du selv angi ønsket strekning, tid eller kaloriforbruk - før computeren starter en nedtellingsfunksjon mens du trener, og gir deg beskjed så snart du har nådd målet ditt.

Selve utformingen på romaskinen har også ekspertene lite å utsette på, og TopRower omtales som både ergonomisk i bruk og plassbesparende.

Abilica Premium TopRower er et solid valg for deg som er opptatt av kvalitet.
Romaskinen har mottatt mye skryt for sine stødige og stabile rotak, og den unike treningscomputeren gir deg mulighet til å angi personlige mål med treningen.

10 / 10
NetFysioterapi.dk

"Maskinen er udstyret med luftmodstand, kædetræk og en yderst kraftig ramme. Med denne konfiguration er der mulighed for hele 9 modstandsniveauer, så der altid er et niveau til dig og dine ambitioner med dagens træning."

Vis mer ▼
9.8 / 10
GetFitness.no

" Abilica Premium TopRower er kort og godt et ypperlig valg for deg som vil ha en ergonomisk utformet romaskin, hvor du kan utføre intensive treningsøkter. Treningscomputeren oppfattes som svært gjennomtenkt, og vi setter stor pris på den innebygde funksjonen hvor du kan angi ønsket mål for treningsøkten!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
BareBeste.com

"Oppnådde 9.0 i BareBeste.com's test av romaskiner"

Vis mer ▼
8.9 / 10
HardWorkout.no

"Abilica Premium TopRower er en toppmodell utviklet for bedriftsmarkedet og utøvere med høye krav til romaskinens funksjoner og design. Kombinasjonen av funksjonalitet, slitestyrke og pris, gjør dette til et meget godt valg."

Vis mer ▼
6.6 / 10
TekGuide.no

"Toppmodellen fra Abilica romaskin har bedriftsmarkedet som målgruppe, men passer selvfølgelig også for deg som er en kresen hjemmebruker. Konstruksjonen er stabil, noe som gir høy brukertilfredshet. Brukerens maksimale vekt er 150 kg, noe som er bra. "

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!