Abilica QuickRower Test

Abilica QuickRower Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Abilica QuickRower har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica QuickRower

5.8 / 10

Beskrivelse: Abilica QuickRower er en liten og kompakt romaskin, som er tilgjengelig til en fornuftig pris.

Romaskinen er utstyrt med magnetisk motstand, hvor belastningen totalt kan justeres mellom 8 ulike motstandsnivåer.

QuickRower er utstyrt med en egen innebygd treningscomputer, hvor det finnes funksjoner for tid, distanse, frekvens og kaloriforbruk.

Testerne savner for øvrig en egen pulsmåler, og computeren er heller ikke utstyrt med noen forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Både forbrukerne og testerne er enige om at QuickRower er svært letthåndterlig, og den kan enkelt slås sammen når den ikke er i bruk.
Lydnivået er også noe de enes om - som altså er svært lavt, slik at du enkelt kan se TV eller høre musikk mens du trener.

På den negative siden rapporteres det om at fotfestet rett og slett ikke er godt nok, som i praksis kan føre til at man ikke sitter så stødig som man skal.

Abilica QuickRower er en kompakt romaskin, som passer godt for deg som har begrenset med plass til rådighet.
Prisnivået er fornuftig, og romaskinen har mottatt skryt for å være svært enkel å håndtere.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Abilica QuickRower er et godt valg for deg som er ute etter en rimelig romaskin. Egenvekten er lav, og romaskinen kan enkelt foldes sammen når den ikke er i bruk - slik at du kan sette den til side mellom hver treningsøkt."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Bäst-i-Test.se

"Abilica QuickRower vänder sig till dig som söker en enkel men effektiv roddmaskin för helkroppsträning men som har begränsat med yta. Om du är över 180 cm bör du dock prova roddmaskinen innan, så att du är säker på att glidlängden inte är för kort."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!