Abilica Stream TM 40 Test

Abilica Stream TM 40 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Abilica Stream TM 40 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica Stream TM 40

7.8 / 10

Abilica Stream TM 40 Test

Beskrivelse: Stream TM 40 er levert av den anerkjente leverandøren Abilica.
Den maksimale hastigheten til denne tredemøllen er hele 22 km/t, mens stigning kan stilles inn til hele 15%.

Dette er testerne svært fornøyde med, og trekker blant annet frem at Abilica Stream TM 40 passer perfekt til heftige intervaller.

Tredemøllen leveres med totalt 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og den innebygde treningscomputeren har støtte for både tid, hastighet, distanse og puls..
Pulsen måles via de innebygde håndpulsmålerne, og testerne trekker frem at de savner mulighet for trådløs pulsmåling.

Testerne er forøvrig svært fornøyde med dimensjonene på løpebåndet, og med en bredde på hele 52 centimeter kan du føle deg trygg på at du unngår uheldige overraskelser.

Støtte for tilkobling via Bluetooth, og har fått skryt for å ha svært god demping!

9.2 / 10
HardWorkout.no

"Abilica Stream TM 40 byr på veldig mange flotte funksjoner, mange treningsprogrammer, virtuell løping, et stort og behagelig løpebånd, en stabil ramme, og kvalitet fra et anerkjent merke. Denne er klart anbefalt."

Vis mer ▼
8.2 / 10
GetFitness.no

"Fart – dette er stikkordet for Abilica Stream TM 40. Med en maksimal hastighet på hele 22 km/t, er dette tredemøllen for deg som foretrekker rask løping og intervalltrening. Tredemøllen har en LCD-skjerm som viser informasjon om både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. Løpeplaten er utstyrt med dempeputer, som gjør at treningsøkten føles behagelig og naturlig. Alt i alt en meget god tredemølle, men får trekk i vår test da den kunne hatt mulighet for mer stigning, samt at det kunne vært flere forhåndsinstallerte treningsprogrammer."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!