Abilica Stream TM 60 AC Test

Abilica Stream TM 60 AC Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Abilica Stream TM 60 AC har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica Stream TM 60 AC

8.2 / 10

Abilica Stream TM 60 AC Test

Beskrivelse: Abilica Stream TM 60 AC føyer seg inn i rekken av solide tredemøller fra Abilica, og med denne toppmodellen får du både i pose og sekk.

Tredemøllen har en maksimal hastighet på hele 22 km/t, og stigningen kan stilles inn til hele 15%.
På fremsiden av tredemøllen, under den innebygde treningscomputeren, kan du enkelt justere både hastighet og stigning via de enkle hurtigknappene.

Abilica Stream TM 60 AC har mottatt skryt for å være en slitesterk og stabil tredemølle, og testerne har bemerket seg at selve treningscomputeren fremstår som svært intuitiv og oversiktlig.

Selve løpebåndet er det også lite å utsette på - med en lengde på hele 158 centimeter, og en bredde på 52 centimeter kan Abilica Stream TM 60 AC måle seg med de tredemøllene man typisk finner på et treningssenter.

På den negative siden har denne tredemøllen en noe høyere pris enn mange andre møller myntet på privatmarkedet, og er derfor ikke den mest populære av møllene.

9.4 / 10
HardWorkout.no

"Abilica Stream TM 60 AC er topp tredemølle for bevisste løpere som ønsker seg høy kvalitet og er rå løpsopplevelse! "

Vis mer ▼
8.8 / 10
GetFitness.no

"Abilica Stream TM 60 AC er Abilicas toppmodell for hjemmetrening. Denne solide tredemøllen har en maksimal hastighet på hele 22 km/t, og er utstyrt med en LED-skjerm som viser både tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. Den solide rammen gjør at Stream TM 60 passer perfekt for deg som ønsker en slitesterk tredemølle, som er brukbar i mange år fremover."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!