Abilica TurbineRower Test

Abilica TurbineRower Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Abilica TurbineRower har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica TurbineRower

8.4 / 10

Abilica TurbineRower Test

Beskrivelse: Abilica TurbineRower er en solid og elegant romaskin, som blant annet har oppnådd toppscore hos det populære treningsmagasinet GetFitness.no.

TurbineRower er blant Abilicas toppmodeller til hjemmebruk, og dimensjonene på selve romaskinen er spesielt tilpasset de skandinaviske kundene.

Romaskinen er utstyrt med luftbasert motstand, som enkelt kan justeres ved å regulere gjennomstrømningen av luft på fremsiden av romaskinen.
På bakgrunn av det luftbaserte motstandssystemet har TurbineRower mottatt skryt for å være svært stillegående i bruk, og med de 8 ulike motstandsnivåene kan du enkelt variere belastningen underveis i treningsøkten.

Den innebygde treningscomputeren på fremsiden av romaskinen gir deg til enhver tid informasjon om treningsøkten din, med nøkkeltall som kaloriforbruk, tid, hastighet, antall rotak og distanse.

I tillegg til dette er tilbakemeldingene fra forbrukerne svært gode, og det trekkes frem at romaskinen fremstår som svært behagelig i bruk.

Abilica TurbineRower har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra testerne og forbrukerne, og er kort og godt en av de beste romaskinene som er å få tak i på privatmarkedet!

10 / 10
GetFitness.no

"Abilica TurbineRower er en stilfull og elegant romaskin, som virkelig gir deg god valuta for pengene. Abilica TurbineRower leveres også naturligvis med en innebygd treningscomputer - som har nyttige funksjoner for blant annet kaloriforbruk, tid, hastighet, antall rotak og distanse. Abilica TurbineRower er kort og godt en av de aller beste romaskinene som er å få tak i på privatmarkedet. Den ergonomiske utformingen sikrer god komfort, og det plassbesparende designet gjør dette til en romaskin som er svært godt egnet til hjemmebruk."

Vis mer ▼
9.0 / 10
AltForDeg.com

"Oppnådde 9.0 i AltForDeg.com's test av romaskiner."

Vis mer ▼
8.0 / 10
BareBeste.com

"Oppnådde 8.0 poeng i BareBeste.com's test av romaskiner."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!