Abilica WinRower 2.0 Test

Abilica WinRower 2.0 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Abilica WinRower 2.0 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Abilica WinRower 2.0

7 / 10

Abilica WinRower 2.0 Test

Beskrivelse: Abilica WinRower 2.0 er en romaskin som er spesielt utviklet for det skandinaviske markedet, og den ergonomiske utformingen er dermed designet deretter.

Romaskinen har mottatt skryt for å ha en solid konstruksjon, og den aluminiumsbaserte setestammen gir en god og behagelig bevegelse under hele treningsøkten.

Ulikt andre romaskiner på dette prisnivået, leveres Abilica WinRower 2.0 med en avansert treningscomputer - som støtter blant annet tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk og måling av puls.

Pulsmålingene gjennomføres enkelt via den trådløse pulsmåleren, og du kan hele tiden holde oversikt via den innebygde LCD-skjermen.
GetFitness.no trekker likevel frem selve LCD-skjermen som en noe negativ faktor, da skjermen rett og slett kunne vært noe større.

Utover dette finner du hele 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer på computeren, og motstanden kan justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.

Abilica WinRower 2.0 er et godt valg for deg som er på utkikk etter en solid romaskin til en rimelig penge.
GetFitness.no er svært fornøyde med produktet, og tildeler den hele 9 av 10 poeng!

9.0 / 10
GetFitness.no

"Romaskinen har en solid og pålitelig konstruksjon, og setestammen i aluminium gir en behagelig bevegelse under hele treningsøkten. WinRower 2.0 er utstyrt med hele 16 ulike motstandsnivåer, og utkonkurrerer derfor de aller fleste romaskiner i denne prisklassen når det kommer til variasjonsmuligheter."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!