Adidas T19 Test

Adidas T19 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Adidas T19 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Adidas T19

7.7 / 10

Adidas T19 Test

Beskrivelse: Adidas T19 er en populær tredemølle, som har mottatt skryt for å ha et bredt og behagelig løpebånd.

Den maksimale hastigheten er hele 20 km/t, og den innebygde treningscomputeren leveres med hele 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Funksjonsmessig er dette en av de mer avanserte tredemøllene, og du finner både hånd- og trådløs pulsmåler på denne tredemøllen.

Fått skryt for å ha en svært solid konstruksjon!

9.4 / 10
GetFitness.no

"Adidas T19 har en toppfart på hele 20 km/t, og kan stilles inn med en stigning på hele 15%. Adidas har benyttet seg av NRG Cushioning Technology på løpebåndet, som bidrar til en behagelig treningsøkt. Tredemøllen har mottaker for trådløs pulsmåler – og for deg som ikke skulle ha dette, har den også håndpulssensorer. Løpebåndet er 51 centimeter bredt, som tilsier at du kan bruke tredemøllen til de mer intensive treningsøktene. Med 24 forhåndsinstallerte treningsprogrammer kan du enkelt komme i gang med treningen. Tredemøllen er sammenleggbar, og har en produktvekt på 136 kilo – og vi skulle gjerne sett at produktvekten var noe lavere. Til gjengjeld er konstruksjonen svært solid, og dette føles rett og slett som en real premium-mølle!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!