Adidas T19X Test

Adidas T19X Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av tredemøllen Adidas T19X har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, løpebånd, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Adidas T19X

7.3 / 10

Adidas T19X Test

Beskrivelse: Adidas T19X har fått oppmerksomhet i flere tester, og har fått mye skryt for å ha et mykt og behagelig løpebånd.
Den maksimale hastigheten for Adidas T19X er 20 km/t, og den maksimale stigningen er totalt 15%.
Selve løpebåndet er hele 152 centimeter langt, og 51 centimeter bredt - som i praksis tilsier at dette løpebåndet er svært romslig.
T19X har også fått mye skryt for de avanserte funksjonene som tilbys av den innebygde UltraX-konsollen, som har støtte for blant annet Netflix og Youtube.
37 innebygde treningsprogrammer!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Adidas T19X er en skånsom og behagelig tredemølle, som tar godt vare på både ledd og knær i løpet av treningsøkten. T19X har en maksimal hastighet på hele 20 km/t, med en tilhørende maksimal stigning på 15%. Det mest imponerende med denne tredemøllen er allikevel selve løpebåndet."

Vis mer ▼
9.5 / 10
HardWorkout.no

"Adidas Treadmill T19X viser at "skoprodusenten" virkelig er i stand til å levere kvalitets produkter også i dette segmentet. En fantastisk tredemølle til en god pris."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste tredemøllene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av tredemøller!