AL-KO Snow Line 700 E Test

AL-KO Snow Line 700 E Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren AL-KO Snow Line 700 E har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

AL-KO Snow Line 700 E

7.3 / 10

AL-KO Snow Line 700 E Test

Beskrivelse: AL-KO Snow Line 700 E er en kraftplugg av en snøfreser, og er utstyrt med en motor på hele 375 cm³.

Denne snøfreseren har blant annet blitt kåret til beste premiummodell av det norske forbrukermagasinet Best-i-Test.nu, og har mottatt mye skryt for at den yter svært godt selv i dyp og våt snø.

Den svært tilfredsstillende arbeidsbredden på hele 70 centimeter gjør at snøryddingen går svært effektivt for seg, og Snow Line 700 E har i tillegg mottatt skryt for at den ikke setter seg fast i dypsnøen.
Mye av årsaken til dette er nok de kraftige og solide hjulene, som passer godt overens med resten av snøfreseren - som har en solid og gjennomtenkt konstruksjon som vil vare i mange år fremover.

Den kraftige motoren fører til at kastelengden er hele 15 meter, og det er derfor enkelt å plassere snøen der du selv ønsker.

I tillegg til dette AL-KO Snow Line 700 E utstyrt med både kraftige frontlys og elektrisk oppstartsmekanisme.

Vi trekker forøvrig frem at enkelte har rapportert om at snøfreseren er noe krevende å håndtere, og at den kraftige motoren rett og slett gjør det vanskelig å kaste snøen over kortere avstander.

8.4 / 10
BastiHemmet.se

"Oppnådde 8.4 poeng i test av snøfresere hos bastihemmet.se"

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Kraftige Snow Line 700 fra tyske AL-KO er den høyest presterende snøfreseren i testen vår, og vi kårer den derfor til best i test og beste premiummodell. Med sin kraftige motor har Snow Line 700 ingen problemer med å kaste mye snø langt avgårde. Sammen med de kraftige hjulene sørger også motoren for at freseren ikke kjører seg fast eller sklir."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!