AL-KO SnowLine 46E Test

AL-KO SnowLine 46E test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren AL-KO SnowLine 46E har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

AL-KO SnowLine 46E

8.2 / 10

AL-KO SnowLine 46E test

Beskrivelse: AL-KO SnowLine 46E er en av de rimeligste snøfreserne som er å få tak i, og har i tidligere år blitt kåret til beste budsjettvalg hos det norske forbrukermagasinet Best-i-Test.nu.

Dette er snøfreseren for deg som skal dekke et relativt lite areal, og som ønsker en lett og smidig snøfreser som yter godt.

Ulikt mange andre snøfresere er AL-KO SnowLine 46E drevet av elektrisitet, og du unngår dermed ekstra utgifter i form av bensin.
Miljømessig er dette naturligvis også en klar fordel, og støynivået er betraktelig lavere enn for en tradisjonell snøfreser med bensinmotor.

En av de største fordelene med AL-KO SnowLine 46E er at den er svært lett å håndtere - som i all hovedsak skyldes den lave egenvekten på kun 15 kilo.

Til tross for at dette er en liten snøfreser, har den en maksimal kastelengde på 10 meter.
Dette gjelder forøvrig ikke for tung snø, og du må derfor regne med at snøen kastes noen meter kortere dersom det nylig har regnet.

AL-KO SnowLine 46E er kort og godt et solid budsjettvalg som passer perfekt for deg som er ute etter en enkel og miljøvennlig løsning.

Vi trekker forøvrig frem at testerne har rapportert om at snøfreseren sliter noe i dyp og hard snø - og at du derfor fysisk må presse den nedover for at den skal skrape helt nedtil.

9.0 / 10
GartenMagazine.net

"Normalt brukte vi omkring 20-30 minutter på å rydde innkjørselen, mens med AL-KO SnowLine 46E brukte vi kun 7 minutter. Snøfreseren yter svært godt, men dersom det har regnet må du regne med å bruke litt mer kraft."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"SnowLine 46 E er en liten, enkel og billig snøfreser for noe mindre områder, og modellen er vårt beste budsjettvalg. Den lave vekten og et praktisk bærehåndtak gjør snøfreseren lett å flytte på. Man kan enkelt justere utkastet, og freseren er i stand til å kaste snø opptil 10 meter."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!