AL-KO SnowLine 560 II Test

AL-KO SnowLine 560 II

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren AL-KO SnowLine 560 II har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

AL-KO SnowLine 560 II

6.6 / 10

AL-KO SnowLine 560 II test

Beskrivelse: AL-KO SnowLine 560 II er et rimelig budsjettvalg for deg som er ute etter en god snøfreser, uten at det trenger å koste skjorta.
Snøfreseren er utstyrt med en kraftig 4000 W-motor, og har en kastelengde på hele 15 meter.
Testerne har også gitt AL-KO SnowLine 560 II mye skryt for å håndtere tung snø med glans, selv om kastelengden naturligvis ender opp med å bli noe kortere.

Den totale arbeidsbredden er 56 centimeter.
AL-KO SnowLine 560 II kan ikke måle seg med de største snøfreserne når det kommer til arbeidsbredde, men dette er heller ikke tanken bak denne snøfreseren.
Med AL-KO SnowLine 560 II får du en effektiv og pålitelig snøfreser, som er spesielt god egnet til mindre arealer.

Den hurtige marsjhastigheten gjør også at snøryddingen oppleves som svært effektiv - noe testerne også har bemerket seg.

Utover dette har AL-KO SnowLine 560 II også fått skryt for å ha en svært kraftig motor sett i sammenheng med den lave prisen, og det konkluderes dermed med at denne snøfreseren gir mye for pengene.

Vi trekker forøvrig frem at AL-KO SnowLine 560 II ikke er utstyrt med elektrisk oppstart, og at svært tung og våt snø i enkelte tilfeller kan tette igjen utkasterrøret.

7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Snowline 560 II har god arbeidsbredde og god marsjfart, noe som gjør den rask. Kraften i snøkastingen er høy, spesielt for nysnø, som flyr et godt stykke avgårde. Snowline 560 II klarer også middels tung snø, selv om denne ikke kastes på nærheten så langt."

Vis mer ▼
7.0 / 10
VelgEnklere.no

"En bensindreven snøfreser som koster lite. Denne gir god ytelse, er brukervennlig og fjerner snøen effektivt. Det er litt negativt at freseren kan være noe problematisk å starte."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!