AL-KO SnowLine 620 E II Test

AL-KO SnowLine 620 E II Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren AL-KO SnowLine 620 E II har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

AL-KO SnowLine 620 E II

8.1 / 10

AL-KO SnowLine 620 E II Test

Beskrivelse: AL-KO SnowLine 620 E II er en rimelig snøfreser, som er blitt populær hos testerne.

På den positive siden rapporterer testerne om at snøfreseren oppleves som svært kraftig, og den solide 212 cm³ bensinmotoren håndterer enkelt både dyp og våt snø.
I tillegg til dette er den kraftige motoren utstyrt med OHV-teknologi med toppventiler, som i praksis gir svært god ytelse og lavt forbruk av drivstoff.

Den kraftige motoren fører også til at kastelengden blir lang, og dersom snøen er relativt tørr kan den kastes hele 15 meter.

Arbeidsbredden er 62 centimeter, og det går derfor raskt å rydde vekk all snøen i en gjennomsnittlig innkjørsel.
Totalt er AL-KO SnowLine 620 E II utstyrt med 5 gir forover, og 2 gir bakover - og det er derfor enkelt å tilpasse farten basert på underlaget.

Generelt sett anbefaler testerne AL-KO SnowLine 620 E II dersom du holder til i områder med mye våt snø, primært på bakgrunn av den svært kraftige motoren.

På den negative siden rapporterer testerne om at selve konstruksjonen kunne vært noe bedre, og enkelte har blant annet nevnt at snøfreseren føles noe ustabil når den er i bevegelse.

Enkel og brukervennlig installasjonsprosess!

10 / 10
BastiHemmet.se

"SnowLine 620E är en perfekt snöslunga för snabb och enkel snöröjning av medelstora ytor. Lite beroende på snön kan den kasta upp till 15 meter och de grovt mönstrade hjulen klarar av praktiskt taget vilken terräng som helst. "

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"AL-KO 620E II er en bensinfreser der fokuset har vært å gi mest mulig kraft for pengene. Den håndterer en større brøytekant og et par decimeter våt snø. Dette betyr da også at den også klarer flere decimeter med tørr snø. Siden fokus har vært på kraft, har AL-KO spart på andre ting. Dessverre er konstruksjonen relativt svak, og enkelte konstruksjonsvalg føles ikke helt gjennomtenkt. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!