AL-KO ST 4048 Li Test

AL-KO ST 4048 test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren AL-KO ST 4048 Li har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

AL-KO ST 4048 Li

8.5 / 10

AL-KO ST 4048 test

Beskrivelse: AL-KO ST 4048 Li er en kraftig, batteridrevet snøfreser som blant annet ble kåret til beste budsjettvalg hos Best-i-Test.nu i 2019.

Snøfreseren har mottatt skryt for å yte svært godt, både i dyp og våt snø.
Med en arbeidsbredde på 48 centimeter er dette en relativt liten snøfreser, men dette gir allikevel gevinst i form av at den er svært letthåndterlig og enkel å manøvrere.

Gitt den relativt smale arbeidsbredden er AL-KO ST 4048 Li svært godt egnet for trange passasjerer, og generelt sett passer denne snøfreseren best til deg som har et relativt lite areal som skal ryddes for snø.

Det er anslått at AL-KO ST 4048 Li klarer å frese omkring 150 kvadratmeter før batteriet må lades, men dette avhenger i stor grad av hvordan selve snøen er.
I dyp og våt snø må du regne med at batteriet går tom noe tidligere, omkring 100 kvadratmeter.

AL-KO ST 4048 Li er kort og godt et solid valg for deg som vil ha en pålitelig og driftssikker snøfreser, til en rimelig penge.

Vi trekker forøvrig frem at snøfreseren har mottatt kritikk på bakgrunn av selve konstruksjonen, og for lengst mulig levetid bør den lagres innendørs når den ikke er i bruk.

8.5 / 10
VelgEnklere.no

"Batteridreven snøfreser. Denne har en god pris og leverer et godt resultat. Den er god å styre samtidig som den fjerner snø effektivt."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"AL-KO ST 4048 Li er en batterisnøfreser med en lav pris, men mye ytelse for pengene. Den håndterer uten problemer opp til 5 centimeter dyp våt snø, og dette er imponerende med tanke på prisklassen. Er det snakk om tørr snø, endres tallet til 15 centimeter, noe som også er et veldig godt resultat."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!