Inneholder lenker til annonsører

I vår test av oppvaskmaskinen Bauknecht Buo 3T122 P har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Bauknecht Buo 3T122 P

6.2 / 10

Bauknecht Buo 3T122 P test

Beskrivelse: Bauknecht Buo 3T122 P er en frittstående oppvaskmaskin, som har mottatt skryt fra det svenske forbrukermagasinet Råd&Røn for å ha et svært behagelig støynivå.
Det estimerte lydnivået er kun 42 dB, og maskinen er dermed i praksis en av de mest stillegående modellene som er å få tak i på markedet.

Bauknecht Buo 3T122 P er spesielt godt egnet for storfamilien, da den er utstyrt med hele 14 kuverter - og 10 ulike vaskeprogrammer!

Til tross for det store utvalget av vaskeprogrammer, har allikevel Bauknecht Buo 3T122 P mottatt svært dårlige tilbakemeldinger for tidsbruken - i følge testerne bruker rett og slett programmene for lang tid.

På den positive siden er allikevel vannforbruket svært lavt, og tilsvarende med energiforbruket - og maskinen plasseres dermed i energiklasse A++.

Leveres med innebygd vannsikring, samt funksjon for forsinket oppstart.

5.7 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 5.7 i Råd&Røns test av oppvaskmaskiner."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste oppvaskmaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av oppvaskmaskiner!