Berg Champion 4,3m Test

Berg Champion

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av trampolinen Berg Champion har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sprett, sikkerhet, og generell kvalitet på både hoppeduken og rammen.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Berg Champion

8.9 / 10

Berg Champion

Beskrivelse: Berg Champion er en svært robust trampoline, som er kåret til beste premiumvalg av både GetFitness.no og Best-i-Test.nu.

Testerne er først og fremst svært imponerte over den elastiske og fleksible hoppeduken.
Noe av det mest unike med denne hoppeduken er den egenutviklede AirFlow-teknologien, som i praksis sikrer 50% høyere luftgjennomstrømning gjennom duken.

Resultatet av dette er kort og godt bedre sprett, og ytelsesmessig er det altså få trampoliner som klarer å konkurrere med Berg Champion.

Videre er hoppeduken festet opp med hele 128 diagonale TwinSpring Gold-fjærer.
Den diagonale plasseringen av fjærene sikrer lavere belastning over tid, og den forventede levetiden for fjærene er dermed betraktelig lengre enn for tradisjonelle trampoliner - hvor fjærene er plassert vertikalt.

Trampolinen har en betraktelig høyere vekt enn mange andre trampoliner, hvor rammen utgjør en stor del av vekten.
Dette bør ikke ansees som en negativ faktor, da rammen er produsert av stabile og robuste materialer - som naturligvis også har en noe høyere egenvekt.

Testerne hos GetFitness.no trekker også frem den selvlukkende mekanismen på sikkerhetsnettet som en stor fordel, og kombinert med den solide kantpolstringen er Berg Champion et trygt og robust premiumvalg!

Dette er trampolinen for deg som er opptatt av både ytelse og kvalitet.
Den unike hoppeduken sikrer svært god sprett, og rammen har en garantitid på hele 10 år!

9.7 / 10
AlleTestVinnere.no

"Som andre trampoliner fra Berg har Grand et sikkerhetsnett med en overlappende åpning som også er selvlukkende. For å oppnå best mulig sprett har denne trampolinen et såkalt Twin Spring-system og en duk som slipper gjennom 50 % mer luft enn enkelte andre duker, noe som gir mindre luftmotstand."

Vis mer ▼
9.5 / 10
Best-i-Test.nu

"Berg Champion er en premium-trampoline for svært krevende brukere, og vi kårer den til beste premiumvalg. Champion klarer å kombinere en myk, dyp sprett med utmerket elastisitet. "

Vis mer ▼
9.4 / 10
GetFitness.no

"Berg Champion er rett og slett en meget solid trampoline, som vil holde i mange år fremover - noe som også reflekteres i garantitiden på rammen, som er 10 år."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trampolinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trampoliner!