Berg Favorit Test

Berg Favorit Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av trampolinen Berg Favorit har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sprett, sikkerhet, og generell kvalitet på både hoppeduken og rammen.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Berg Favorit

9.5 / 10

Berg Favorit Test

Beskrivelse: Berg Favorit er kåret til best i test hos det norske forbrukermagasinet best-i-test.nu, og stikker i tillegg av med hele 9.6 av 10 poeng hos fitness-magasinet GetFitness.no

I første omgang trekker testerne frem den svært gode spretten som en av de mest sentrale fordelene, hvor mye av årsaken til dette nok er de 96 bestandige GoldSpring Solo-fjærene.

Testpanelet hos best-i-test.nu trekker også frem at selve byggekvaliteten er i ypperste klasse, og det rapporteres om svært gode og robuste sveiseskjøter langs hele rammen.

Testerne hos GetFitness.no skryter også av selve rammen, og det nevnes blant annet at den er galvanisert - noe som gjør rammen svært bestandig mot våte og regnfulle sommere.

Hverken testerne eller forbrukerne har noe spesielt å utsette på selve sikkerheten.
Sikkerhetsnettet har en total høyde på 180 centimeter, og det finmaskede materiale forhindrer at fingre og tær eventuelt kan sette seg fast.
Prikken over i-en er den selvlukkende inngangen, hvor man altså ikke behøver å passe på at inngangen til trampolinen til enhver tid er lukket.

Den totale vekten til trampolinen er 119 kilo, noe som i praksis er noe tyngre enn mange andre trampoliner.
Årsaken til dette er kort og godt at rammen er mer solid, og er produsert av tyngre og mer robuste materialer.

På den andre siden er den maksimale brukervekten 120 kilo, noe som stemmer godt overens med andre modeller i samme prisklasse.

De eneste negative faktorene som er å finne om denne trampolinen er at kantpolstringen med fordel kunne vært enda litt tykkere, samtidig som at testerne savner en monteringsmanual på norsk.

Obs: Komplett pakke med sikkerhetsnett, forankringssett og stige er nå på tilbud hos hos X-Life!

Berg Favorit høster svært gode tilbakemeldinger fra testerne, og er blant annet kåret til best i test av ekspertene.
Rammen oppfattes som svært robust, og den selvlukkende inngangsmekanismen gir sikkerheten et ytterligere løft!

9.6 / 10
GetFitness.no

"Berg Favorit er utstyrt med 96 bestandige Goldspring Solo-fjærer, som er galvanisert med et korrosjonsbestandig sinklag både innvendig og utvendig for å hindre rust. Selve rammen er naturligvis også galvanisert, noe som passer spesielt godt dersom trampolinen står ute også om vinteren. Berg Favorit er kort og godt en meget god trampoline, som passer perfekt til hele familien!"

Vis mer ▼
9.5 / 10
Best-i-Test.nu

"Favorit er en pen kvalitetstrampoline fra hollandske Berg og kåres til best i test på grunn av kombinasjonen av byggekvalitet, sikkerhet og ytelse til en veldig god pris. Den har en spenstig sprett og er stabil, noe som muliggjør høye hopp som gjør leken morsommere. Rammetykkelsen er solid."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trampolinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trampoliner!