BH Fitness Global Gym Plus G152X Test

Multigym Global Gym Plus Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet BH Fitness Global Gym Plus G152X har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

BH Fitness Global Gym Plus

7.4 / 10

Multigym Global Gym Plus Test

Beskrivelse: BH Fitness Global Gym Plus er utstyrt med et vektmagasin på hele 100 kg, og med det brede utvalget av øvelser kan du enkelt gjennomføre effektive fullkroppsøkter.

Dette multigymmet legger til rette for at 2 personer kan benytte seg av treningsapparatet samtidig, og øvelsesutvalg er bredt.
BH Fitness Global Gym Plus er utstyrt med egen dips- og benpress-stasjon, og på fremsiden av multigymmet kan du utføre blant annet nedtrekk og utspark.

Multigymmet har mottatt skryt for det plassbesparende designet, samt den totale vektbelastningen - men testerne skulle gjerne sett at BH Fitness Global Gym Plus var utstyrt med flere justeringsmuligheter.

6.0 / 10
Best-i-Test.nu

"BH Fitness Global Gym Plus G152X er en multigym som tilbyr tradisjonelle faste øvelser i tillegg til benpress og dips-funksjon, og har en slank konstruksjon. Brukeren tilbys mange fine øvelser og det er praktisk, at det er klistret en veiledning til øvelsene på siden av apparatet."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!