BOSCH BGS5335 Test

Bosch BGS5335 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren BOSCH BGS5335 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

BOSCH BGS5335

8.3 / 10

Bosch BGS5335 Test

Beskrivelse: BOSCH BGS5335 er designet spesielt for deg som har dyr i hjemmet, og det medfølgende munnstykket har fått skryt for å få opp selv de minste dyrehårene.
Utover dette er Bosch BGS5335 ulik mange andre støvsugere på privatmarkedet, da den leveres helt uten støvsugerpose.
Istedenfor at støvet samles i en pose, benyttes heller en beholder - som naturligvis også må tømmes ved behov.

Filtreringsevnen er også forsterket ved hjelp av et selvrensende filter, og kritikerne har gitt positive tilbakemeldinger på selve luftfiltreringen.

Bosch BGS5335 er en kraftig støvsuger, og har en innebygd motor på 800 Watt.
Dette gir god sugeevne, men energieffektiviteten kunne vært langt bedre - og støvsugeren plasseres dermed i energiklasse C.

Støvsugeren yter best på hardt underlag, og har en total arbeidsradius på 11 meter!

8.8 / 10
HjemOgHage.no

"Denne eksklusive støvsugeren er utstyrt med mange hendige funksjoner, og er godt kjent blant mange for å være en av de beste støvsugerne for de som har kjæledyr. Bosch har i denne utgaven eliminert støvsugerposen, og har erstattet den med en 3-liters beholder som er enkel å tømme. Munnstykker for dyrehår medfølger!"

Vis mer ▼
8.3 / 10
AlleTestVinnere.no

"Hvis du har dyr hjemme som røyter mye, kan Bosch BGS5335 absolutt være en modell å vurdere. Bosch markedsfører den som en støvsuger som er bra nettopp for støvsuging av dyrehår. For det formålet har den en spesiell ProAnimal-børste i munnstykket. Hvis det må rengjøres, kan du ta ut rullen uten å måtte ta av hele munnstykket. Denne støvsugeren bruker ikke poser; støvet samles i stedet i en beholder som du tømmer manuelt ved behov. Støvsugeren har sensorer som sikrer at den alltid jobber med optimal effekt, og den har også et selvrensende filter. Hvorvidt filteret trenger rengjøring, kontrolleres automatisk av sensorer. Effekten er justerbar med en bryter på støvsugeren."

Vis mer ▼
6.8 / 10
Tænk.dk

"Oppnådde 6.8 i Tænk.dk's test av støvsugere."

Vis mer ▼
6.8 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.8 i Råd&Røns test av støvsugere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!