Inneholder lenker til annonsører

I vår test av oppvaskmaskinen Bosch SMV68MD02E OpenAssist har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Bosch SMV68MD02E OpenAssist

8.5 / 10

Bosch SMV68MD02E OpenAssist test

Beskrivelse: Bosch SMV68MD02E OpenAssist er en integrerbar oppvaskmaskin med et svært lavt energiforbruk, og er dermed plassert i energiklasse A+++.

Oppvaskmaskinen har plass til hele 14 ulike kuverter, og er utstyrt med 8 ulike vaskeprogrammer slik at du enkelt kan tilpasse rengjøringen til ditt eget behov.

Bosch SMV68MD02E OpenAssist har også mottatt mye skryt for å gi et svært godt rengjøringsresultat, og tørkeevnen er svært god.
Mye av årsaken til den solide tørkeevnen er at døren automatisk åpner seg etter gjennomført rengjøring, slik at bestikk og lignende enkelt kan lufttørke (EcoDrying).

Fått skryt for å ha et behagelig støynivå!

9.0 / 10
FitRated.com

"Integrerbare opvaskemaskiner har som oftest hverken top eller side, og de skal derfor integreres i køkkenet. Man vil oftest anvende samme type låge til opvaskemaskinen, som man bruger til resten af køkkenskabene, og opvaskemaskinen bliver derfor ”gemt væk” i køkkenet. Denne maskine bliver derfor også leveret uden frontlåge, og du skal selv montere denne. En familie på 4 kan forvente at fylde maskinen på ca. 4 dages forbrug. Strømforbruget skal man ikke bekymre sig om, da denne model har energimærke A++, og derfor vil den ligeledes være billig i drift. Derudover er det en støjsvag model, med et lydoutput på sølle 42 dB. Denne opvaskemaskine fra Bosch har hele 8 programmer, og den er derfor meget fleksibel i anvendelse. Med denne opvaskemaskine kan du altså både sørge for, at dit service bliver ekstra rent på kortere tid og spare vand på opvasken på samme tid."

Vis mer ▼
6.9 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.9 i Råd&Røns test av oppvaskmaskiner."

Vis mer ▼
6.9 / 10
Tænk.dk

"Oppnådde 6.9 i Tænk's test av oppvaskmaskiner."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste oppvaskmaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av oppvaskmaskiner!