Bosch Zoo ProAnimal Test

Bosch BCH6ZOOO test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Bosch Zoo ProAnimal (BCH6ZOOO) har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Bosch Zoo ProAnimal (BCH6ZOOO)

7.6 / 10

Bosch BCH6ZOOO test

Beskrivelse: Bosch Zoo ProAnimal føyer seg inn i rekken av trådløse støvsugere som er spesielt utviklet for å gjøre en god jobb med dyrehår.

Til tross for at produsenten selv hevder at denne støvsugeren er et ypperlig valg for deg med dyr i hus, er ikke testerne spesielt imponerte over ytelsen.
Det norske forbrukermagasinet Tek.no trekker blant annet frem at relativt store mengder dyrehår faktisk blir sittende igjen i munnstykket etter å ha støvsugd på et teppe.
På den positive siden er munnstykket til Bosch Zoo ProAnimal utstyrt med skarpe fronter, slik at det i praksis hvertfall er enkelt å få med seg hårene opp fra teppet.

Èn av fordelene med Bosch Zoo ProAnimal er at støvsugeren kan "bygges om" til en støvsuger med skulderreim, slik at man enklere kan støvsuge møbler og lignende.
Tænk.dk trekker allikevel frem at det er noe vanskelig å sette sammen denne løsningen, og at de gjerne skulle sett at Bosch fant en noe mer brukervennlig løsning.

Til tross for at testerne ikke er spesielt imponerte over ytelsen på dyrehår, forteller forbrukerne en helt annen historie.
Jevnt over er forbrukerne svært fornøyde med ytelsen både på hardt og mykt underlag, og flere trekker frem at Bosch Zoo ProAnimal tar med seg hundehår med glans.

Til informasjon er batteritiden på laveste nivå omkring 60 minutter, men du må naturligvis regne noe kortere tid dersom du kjører på full styrke.

Bosch Zoo ProAnimal kommer ikke spesielt godt ut i eksperttestene, men forbrukerne er jevnt over svært fornøyd med både sugeevne og håndterbarhet!

6.2 / 10
Tænk.dk

"Oppnådde 6.2 poeng i Tænk.dk's test av trådløse støvsugere."

Vis mer ▼
6.0 / 10
Tek.no

"Bosch Zoo ProAnimal har stiv pris og burde være enda bedre på dyrehår."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!