Bose Home Speaker 300 Test

Bose Home Speaker 300 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Bose Home Speaker 300 har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Bose Home Speaker 300

7.9 / 10

Bose Home Speaker 300 Test

Beskrivelse: Bose Home Speaker 300 minner utseendemessig på mange måter om storebroren, Home Speaker 500 - med den store forskjellen at Home Speaker 300 er noe mindre, og at den ikke er utstyrt med et display i front av høyttaleren.

Bose Home Speaker 300 har mottatt skryt fra testerne for å være svært enkel i bruk, og det amerikanske forbrukermagasinet CNet trekker blant annet frem at stemmestyringen er svært enkel å bruke.

Èn av de store styrkene til Home Speaker 300 er at den kan spille virkelig høy musikk, til tross for at den fysisk sett er så liten som den er.

Til tross for at flere av testerne trekker frem at lydkvaliteten ikke kan måle seg med eksempelvis Sonos One, er de ikke direkte misfornøyde - og den kraftige bassen trekkes frem som en fordel.

Ekspertene hos WhatHifi.com er allikevel ikke helt tilfreds med ytelsen, og trekker frem at lydbildet oppfattes som noe smalt - samtidig som lyden rett og slett kan være litt utydelig til tider.

Stemmestyringen er forøvrig testerne enige om at fungerer svært godt, og Bose Home Speaker 300 forstår enkelt kommandoene den gis - selv når det spilles høy musikk!

7.5 / 10
Tek.no

"Bose Home Speaker 300 er en kjekk liten hjemmehøyttaler med brukbart god lyd og enkelte funksjoner Bose er ganske alene om. Airplay 2-støtten har også gjort at multiromshøyttalere fra flere merker kan fungere sammen, og sånn sett gjort «låsen» enkelte merker har hatt på kundene litt mindre enn før. I hvert fall for deg med Apple-dingser i huset."

Vis mer ▼
7.5 / 10
CNet.com

"While its audio quality doesn't measure up to competitors like the cheaper Sonos One, the Bose Home Speaker 300 is a flexible smart speaker with excellent voice assistant performance."

Vis mer ▼
7.0 / 10
TechHive.com

"Bose fans and smart-home denizens will like the Bose Home Speaker 300 for its musical performances, its ease of use, and its potential place in a Bose-anchored whole-home audio system. You will also want to compare this speaker to the less-expensive Sonos One, however; especially if you’re not already committed to the Bose ecosystem."

Vis mer ▼
6.0 / 10
WhatHiFi.com

"There are those who will be enamoured with the Bose Home Speaker 300’s weight and volume, but they are about the only things it gets right"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!