Candy CDIMN 4S622PS Test

Candy CDIMN 4S622PS test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av oppvaskmaskinen Candy CDIMN 4S622PS har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Candy CDIMN 4S622PS

6.1 / 10

Candy CDIMN 4S622PS test

Beskrivelse: Candy CDIMN 4S622PS er en integrert oppvaskmaskin, som leveres med hele 16 kuverter.

Ulikt svært mange andre oppvaskmaskiner kan Candy CDIMN 4S622PS styres via en egen mobilapplikasjon, slik at du enkelt kan se fremdrift for vaskeprogrammet og lignende.

Candy CDIMN 4S622PS er blitt testet av det svenske forbrukermagasinet Råd&Røn, og oppnådde totalt 5.7 av 10 mulige poeng.
Testerne er generelt sett fornøyde med det overordnede kvalitetsinntrykket, og både energi- og vannforbruket er tilfredsstillende lavt.
Selve rengjøringsresultatet er forøvrig ikke mer enn middelmådig, og Candy CDIMN 4S622PS oppnådde totalt 6 av 10 mulige poeng i denne kategorien.

Totalt sett er det få kundevurderinger tilgjengelige for dette produktet, og de få tilbakemeldingene som er registrert har vært lite positive.

Utover dette er støynivået lavt, og maskinen leveres med innebygd vannsikring, egen bestikkskuff og støtte for forsinket oppstart - samt 12 ulike vaskeprogrammer.

5.7 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 5.7 i Råd&Røns test av oppvaskmaskiner."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste oppvaskmaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av oppvaskmaskiner!