Casall Rower R600 Pro Test

Casall Rower R600 Pro Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen Casall Rower R600 Pro har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Casall Rower R600 Pro

5.2 / 10

Casall Rower R600 Pro Test

Beskrivelse: Casall Rower R600 Pro har mottatt relativt gode tilbakemeldinger fra testerne, og gjengangeren er at selve konstruksjonen fremstår som svært stabil og robust.

Motstanden omtales som jevn og behagelig, og kan justeres mellom totalt 16 ulike nivåer.
Den integrerte treningscomputeren leveres videre med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, slik at du enkelt kan komme i gang med treningsøkten.
Via treningscomputeren kan du også holde oversikt over både kaloriforbruk, antall rotak, tilbakelagt distanse, pulsnivå og lignende.

På fremsiden av romaskinen finner du også en liten vifte, som kan bidra til å kjøle deg ned under de mest intensive treningsøktene.

På den negative siden kan romaskinen dessverre ikke legges sammen når den ikke er i bruk, og flere av testerne omtaler støynivået som noe høyt.

Casall Rower R600 Pro er en kraftig romaskin, som leveres med en svært robust konstruksjon.
Motstanden omtales som jevn og behagelig, men det rapporteres også om at støynivået er noe høyt.

8.3 / 10
HardWorkout.no

"Casall Rower R600 PRO er romaskinen for deg som ikke vil gå på kompromiss med utstyret. Denne maskinen er ekstremt robust og stabil, og byr på en jeg og god motstand gjennom kombinert magnetisk/luftmotstand."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"R600 har en robust og solid konstruksjon som tåler harde tak, men er dessverre ikke sammenleggbar. Derimot gjør de solide transporthjulene maskinen lett å flytte rundt."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!