Creative MUVO Play Test

Creative MUVO Play Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Creative MUVO Play har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Creative MUVO Play

6.6 / 10

Creative MUVO Play Test

Beskrivelse: Creative MUVO Play er en av de rimeligste smarthøyttalerne som er å få tak i på markedet - og kan utelukkende kontrolles via Bluetooth-tilkobling.

Størrelsesmessig er dette en svært liten høyttaleren.
Med en bredde på beskjedne 10 centimeter, og en vekt på 0,4 kg kan enheten nærmest plasseres rett i lomma.

Creative MUVO Play er batteridrevet, og har en batteritid på omkring 10 timer.
Alt i alt er batteritiden tilfredsstillende, men selve lydkvaliteten er nok dessverre ikke i øverste klasse.

Dette kan man heller ikke forvente av en så rimelig smarthøyttaler, og forbrukermagasinet Best-i-Test.nu trekker frem at lyden rett og slett fremstår som noe dårlig.
Dersom du ønsker å spille musikk med bass bør du mest sannsynlig også se i andre retninger, da basstrykket til Creative MUVO Play er mer eller mindre fraværende.

Creative MUVO Play er kort og godt et realt budsjettvalg for deg som ikke er særlig opptatt av lydkvaliteten, og som bare vil ha en enkel og letthåndterlig smarthøyttaler.
Enheten kan enkelt benyttes til telefonsamtaler, men dersom du planlegger å guffe opp lyden vil du mest sannsynlig få deg en liten skuffelse.

Vanntett!

9.0 / 10
TechAdvisor.co.uk

" There's little to dislike about the Muvo Play which provides what most people will be looking for in a cheap Bluetooth speaker. It's compact, easy to use, has waterproofing and sounds pretty decent. You can also do things like pair two together if you wish"

Vis mer ▼
6.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Oppsummert må vi nok si at man antakelig er veldig bevisst på sin egen økonomi for i det hele tatt å vurdere nettopp denne bærbare Bluetooth-høyttaleren. Den byr tross alt på en del egenskaper som man vanligvis ikke vil finne i denne prisklassen. Men den høres ærlig talt ikke veldig bra ut, og god lyd er jo litt av poenget med en høyttaler."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!