Denon Home 250 Test

Denon Home 250 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Denon Home 250 har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Denon Home 250

8.2 / 10

Denon Home 250 Test

Beskrivelse: Denon Home 250 er mellommodellen i Denons egne Home-serie, og har mottatt middels gode tilbakemeldinger fra testerne.

På den positive siden er testerne svært fornøyde med det brede utvalget av tilkoblingsmuligheter, og du kan selv velge om du ønsker å koble til via enten WiFi, Bluetooth, Ethernet eller Mini-jack.

Slik som de andre høyttalerne i Denons Home-serie kan du enkelt styre enheten via mobilen din, og testerne er stort sett fornøyde med brukervennligheten for appen - med unntak av Tek.no, som synes appen fremstår noe umoderne.

Denon Home 250 gir deg også mulighet til å kontrollere enheten via stemmestyring, som baserer seg på Google Assistant og Amazon Alexa.

Home 250 leveres også, slik som resten av høyttalerne i serien, med støtte for multiroomsoppsett - hvor du kan velge mellom Apple AirPlay 2 og Denon's egne HEOS by Denon.

Testerne har også gitt Home 250 skryt for å tilby et bredt og dynamisk lydbilde, med god kvalitet på lyden.
Det norske forbrukermagasinet Tek.no trekker allikevel frem at bassgjengivelsen ikke er av de beste - noe TrustedReviews også sier seg enige i.

Brukervennlig og enkelt oppsett!

9.0 / 10
TrustedReviews.com

"Equipped with plenty of features for the streaming age, the Denon Home 250 may be a rather bland looking speaker, but it boasts a confident performance"

Vis mer ▼
8.0 / 10
ExpertReviews.co.uk

"Sounds great and has excellent connectivity but it’s a real shame the Denon Home 250 didn’t launch with a native voice assistant"

Vis mer ▼
7.0 / 10
Tek.no

"Mellommodellen Home 250 er nok den svakeste av de tre, og hadde vi hatt muligheten ville vi definitivt ha lagt på to tusenlapper til og gått opp til toppmodellen Home 350. Begge disse to er imidlertid ganske avhengige av rommet du plasserer dem i – med mange harde flater blir bassgjengivelsen overveldende, og spesielt gjelder det for 250, som ikke har klarheten i toppen som 350 har. Om budsjettet stopper på 5.000 kroner hadde vi nok også heller kjøpt to av Home 150 og satt dem i stereo. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!