Denon Home 350 Test

Denon Home 350 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Denon Home 350 har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Denon Home 350

8.6 / 10

Denon Home 350 Test

Beskrivelse: Home 350 er toppmodellen i Denons egne multiroms-serie, og lydkvaliteten er jevnt over svært god.

Testerne har gitt Denon skryt for å ha produsert en høyttaler som er svært enkel å ta i bruk, og tilkoblingsmulighetene er det lite å utsette på.
Samlet sett kan du koble til via enten WiFi, Bluetooth, Ethernet eller Mini-jack, og høyttaleren kan enkelt styres via Denon's egne mobilapplikasjon.

Denon Home 350 gir deg også mulighet til å kontrollere enheten via stemmestyring, som baserer seg på Google Assistant og Amazon Alexa.

Selve multiroms-løsningen støtter totalt 2 ulike systemer, hvor du kan velge mellom å integrere høyttaleren opp mot et eksisterende Apple Airplay 2-system, eller eventuelt Denon's egne HEOS by Denon.

Til tross for at Denon Home 350 fysisk sett er en ganske stor høyttaler, ser den allikevel bra ut - og testerne har blant annet bemerket seg det stilrene designet.

I tillegg til dette har Denon Home 350 mottatt skryt av det norske forbrukermagasinet Lyd&Bilde.no for den svært kraftige bassen - mens Tek.no hevder at bassen er for kraftig i mindre rom.

Kort oppsummert er Denon Home 350 et svært godt valg for deg som ønsker en kraftig og brukervennlig smarthøyttaler!

9.0 / 10
TrustedReviews.com

"An accomplished performer, the Denon Home 350 is big, powerful and produces prodigious amounts of bass. It’s also expertly engineered, with a host of features for those looking to stream their favourite music."

Vis mer ▼
8.5 / 10
Tek.no

"Litt i overkant rom-avhengig, men ellers imponerende god"

Vis mer ▼
8.3 / 10
LydOgBilde.no

"Denon Home 350 er en høyttaler med sobert utseende, og som de fleste ikke vil være bekymret for å ha stående fremme i stuen. Med den oppdaterte programvaren får man et varmt og behagelig lydbilde, og den store høyttaleren spiller en bass som vil misunne mange kompakthøyttalere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!