Dyson Cyclone V10 Absolute Test

Dyson Cyclone V10 Absolute test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Dyson Cyclone V10 Absolute har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Dyson Cyclone V10 Absolute

8.1 / 10

Dyson Cyclone V10 Absolute test

Beskrivelse: Dyson Cyclone V10 Absolute har jevnt over mottatt gode tilbakemeldinger fra testerne, og mottok blant annet terningkast 5 i TV2 hjelper deg sin test av trådløse støvsugere.

V10 Absolute omtales som en av de kraftigste støvsugerne som er å få tak i på markedet, og den svært kraftige motoren gjør at du enkelt får med deg støv og annet skitt som ligger på gulvet.
Dersom du har dyr i hus, har også Dyson Cyclone V10 Absolute mottatt skryt for å håndtere hår med glans - selv på tepper og i møbler.

Denne modellen leveres også med et solid utvalg av ekstrautstyr, og vi nevner blant annet 6 ulike munnstykker, en praktisk docking-stasjon, samt et eget rensehode.

Til tross for den kraftige motoren, har Dyson klart å holde egenvekten til støvsugeren lav - og med en vekt på kun 2,7 kg oppleves støvsugeren som enkel å manøvrere rundt i hjemmet.
Det amerikanske forbrukermagasinet RTings.com trekker for øvrig frem at selve konstruksjonen oppfattes som mindre solid, og mye av årsaken til dette er nok at de fleste komponentene er av plastikk.

Èn annen negativ faktor som flere av testerne har trukket frem er det faktumet at man må holde inne knappen på støvsugeren hele tiden mens man støvsuger, noe som i lengden kan bli et lite irritasjonsmoment.

Dyson Cyclone V10 Absolute er kort og godt en kraftig støvsuger, som leveres med svært god sugekraft - samtidig som den gjør en imponerende god jobb både på tepper og møbler.

10 / 10
TrustedReviews.com

"Powerful, long-lasting and incredibly good at, well, everything, the Dyson Cyclone V10 is capable of acting as the only vacuum cleaner you need to keep your house tidy. Since the launch of the V11, the V10 is now better value, so could well be the better choice for many people."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"God sugeeffekt, masse tilbehør, lett å manøvrere, glir lett også på tepper"

Vis mer ▼
8.3 / 10
RTings.com

"The Dyson Cyclone V10 Absolute is great for bare floors. It easily picks up pet hair as well as small and large debris, and it has good maneuverability. However, it has a plasticky build that doesn't feel very sturdy. There are also a lot of parts that need ongoing maintenance. Luckily, there are virtually no recurring costs."

Vis mer ▼
8.3 / 10
TV2.no

"God oppsugningsevne, mye ekstrautstyr. Trekker ned at man må holde inne knappen når man støvsuger."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Tek.no

"V10 er noe bedre enn sin forgjenger. Den har litt bedre batteritid og har enda kraftigere motor. Men det må sies at dette ikke akkurat er noen budsjett-støvsuger. Med en pris på rundt 6500 kroner er den testens dyreste. "

Vis mer ▼

Klikk her for å vise alle testene (+1)

8.0 / 10
Wired

"Redesigned to be lighter and easier to handle. Amazing sucking power. Runs quiet. Battery lasts one hour and charges in less than four. Bigger bin requires fewer trips to the trash can."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!