Dyson V11 Absolute Extra Test

Dyson V11 Absolute Extra Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Dyson V11 Absolute Extra har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Dyson V11 Absolute Extra

8.1 / 10

Dyson V11 Absolute Extra Test

Beskrivelse: V11 Absolute Extra er nok en solid, håndholdt støvsuger fra Dyson - og i følge testerne skuffer heller ikke denne modellen.

Dyson V11 Absolute Extra har en egenvekt på kun 3,1 kilo, og har mottatt skryt fra testerne da den føles svært enkel og behagelig i bruk.
Magasinet DinSide.no bemerker seg også at støvsugeren takler dørterskler med glans, og testerne er rett og slett imponerte over hvor enkelt det er å rengjøre med denne modellen.

Dyson har gjennom de siste årene blitt kjent for å levere støvsugere med solid sugekraft, og V11 Absolute Extra er intet unntak - både forbrukerne og testerne skryter av sugeevnen, og det er svært lite på gulvet som støvsugeren ikke får med seg.

Likt som søstermodellene leveres også Dyson V11 Absolute Extra med et eget, oversiktlig LED-panel, som blant annet viser informasjon om gjenværende batteritid.
Selve batteritiden er anslått til å være omkring 60 minutter, men avhenger naturligvis i stor grad av hvor høy effekt du arbeider med.

Likt som de fleste andre trådløse støvsugere leveres V11 Absolute Extra med støvbeholder, som har en total kapasitet på 0,8 liter - og flere har rapportert om at den er svært enkel å tømme.

En gjenganger hos de ulike Dyson-støvsugerne er for øvrig at man konstant må holde inne på-knappen mens man støvsuger - og dessverre finner man også denne funksjonaliteten hos Dyson V11 Absolute Extra.

Dyson V11 Absolute Extra er kort og godt en svært letthåndterlig og kraftig støvsuger, som leveres med en solid motor - og god batteritid!

8.3 / 10
DinSide.no

"Lett i hånden, svært god å manøvrere, går over dørterskler, svært god sugeeffekt, enkel tømming av støvbeholderen, LED-display viser batteritid, god batteritid, rikt med tilbehør"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!