Dyson V11 Absolute Test

Dyson V11 Absolute Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Dyson V11 Absolute har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Dyson V11 Absolute

9.4 / 10

Dyson V11 Absolute Test

Beskrivelse: Du skal lete lenge før du finner en støvsuger som er mer omtalt enn Dyson V11 Absolute.

Denne trådløse støvsugeren har vært gjenstand for et hav av ulike tester, og V11 Absolute ble blant annet kåret til best i test hos forbrukermagasinet DinSide.no.

Èn av de store fordelene med V11 Absolute er fleksibiliteten - og støvsugeren yter svært godt på de aller fleste overflater.
Tek.no trekker blant annet frem at støvsugeren fungerer ypperlig på både hardt og mykt underlag, og V11 Absolute får også skryt for å håndtere dyrehår med glans.

Med hele 7 ulike munnstykker kan du enkelt tilpasse støvsugeren til ditt behov, og den solide sugekraften gjør at du kan føle deg trygg på at det virkelig blir rent.

Sammenlignet med andre trådløse støvsugere er batteritiden svært god, og det hendige LED-displayet gir deg til enhver tid informasjon om nåværende batteristatus.

Ordinærprisen er forøvrig en god del høyere enn mange andre støvsugere, men dersom du er villig til å betale det lille ekstra for en effektiv og ytelsessterk støvsuger, er Dyson V11 Absolute en av de aller beste støvsugerne som er å få tak i på markedet.

Kort og godt er Dyson V11 Absolute en solid støvsuger som leveres med en lang rekke hendige funksjoner, og den forlengede batteritiden gjør at du kan utføre jobben i ditt eget tempo.

10 / 10
TechRadar.com

"The Dyson V11 Absolute is a fantastic cordless cleaner that can tackle both hard floors and carpets with ease. Even in Eco mode if offers powerful suction, enabling you to make the most of the 60-minute run-time. The LCD screen is easy to navigate, and is handy for letting you know if there’s a blockage and how much run-time is left."

Vis mer ▼
10 / 10
ExpertReviews.co.uk

"The price is high, but the Dyson V11 reigns supreme as the best cordless vacuum around"

Vis mer ▼
10 / 10
T3.com

"The Dyson v11 Absolute takes cordless vacuuming to new levels with industry-leading suction power and excellent battery and motor management. Yes, it’s expensive but, whether in stick or handheld mode, this blue beauty performs exceedingly well at devouring whatever you throw in its path. Hugely recommended."

Vis mer ▼
10 / 10
TrustedReviews.com

"More power, a smart display and a brilliant new floor head make the Dyson V11 Absolute the best vacuum cleaner you can buy."

Vis mer ▼
9.8 / 10
HjemOgHage.no

"Kort og godt er Dyson V11 Absolute en solid støvsuger som leveres med en lang rekke hendige funksjoner, og den forlengede batteritiden gjør at du kan utføre jobben i ditt eget tempo. Ordinærprisen er forøvrig en god del høyere enn mange andre støvsugere, men dersom du er villig til å betale det lille ekstra for en effektiv og ytelsessterk støvsuger, er Dyson V11 Absolute et godt kjøp!"

Vis mer ▼

Klikk her for å vise alle testene (+3)

9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Dyson V11 Absolute passer for deg som vil ha en allsidig, brukervennlig og kompetent støvsuger. Den er mangefasettert takket være sitt design og trådløse funksjon, samtidig som den er sterk og har mange tilbehør."

Vis mer ▼
8.5 / 10
Tek.no

"En utrolig god støvsuger som dessverre kan bli litt slitsom å bruke i lengden."

Vis mer ▼
8.3 / 10
DinSide.no

"God sugeeffekt, rikt med tilbehør, lett å manøvrere, LED-display."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!