Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Dyson V8 Animal Plus har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Dyson V8 Animal Plus

8.6 / 10

Dyson V8 Animal Plus Test

Beskrivelse: Dyson V8 Animal Plus er en letthåndterlig og kraftig støvsuger, som leveres med en praktisk 2-i-1 løsning.
Denne løsningen innebærer i praksis at du kan ta av den nederste stangen, og dermed benytte Animal Plus som en liten, håndholdt støvsuger ved behov.

Testerne er jevnt over svært fornøyde med ytelsen til Dyson V8 Animal Plus, og forbrukermagasinet RTings.com trekker blant annet frem at den er enkel å vedlikeholde - og trekker samtidig frem at støvsugeren leveres med flere ulike børster og rengjøringsverktøy.

Slik som de aller fleste andre trådløse støvsugere, leveres også Dyson V8 Animal Plus med støvbeholder - til fordel for pose.
Dette er utvilsomt et pluss, da du unngår det endeløse styret med å bytte støvsugerpose - og testerne har samtidig gitt V8 Animal Plus skryt for at støvbeholderen er enkel å tømme.

TrustedReviews.com er også svært fornøyde med Dyson V8 Animal Plus, og det nevnes blant annet at den er utmerket godt egnet til deg som har dyr i hus.
Flere av testerne enes for øvrig om at batteritiden kunne vært noe lengre, da den kun holder i omkring 40 minutter på laveste nivå.

Sett bort fra dette har Dyson V8 Animal Plus imponert testerne, og den kraftige sugeevnen gjør at denne støvsugeren passer perfekt for deg som har dyr i hus!

9.0 / 10
TrustedReviews.com

"The V8 is so powerful it can replace a corded cleaner for most jobs, including picking up pet hair"

Vis mer ▼
8.4 / 10
RTings.com

"The Dyson V8 Animal is great for bare floors. It's able to pick up small debris and pet hair quite easily, even as the dirt compartment fills. While it can also pick up most large debris, it may push some debris to the side or backward. Although it has an only okay build quality, it's fairly easy to maintain."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!