Electrolux Ergorapido EER77SSM Test

Electrolux Ergorapido EER77SSM test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Electrolux Ergorapido EER77SSM har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Electrolux Ergorapido EER77SSM

5.6 / 10

Electrolux Ergorapido EER77SSM test

Beskrivelse: Electrolux Ergorapido EER77SSM har mottatt svært varierte tilbakemeldinger fra testerne og forbrukerne.

Forbrukerne mener på sin side at dette er en god støvsuger, som alt i alt tilfredsstiller de forventningene som ble satt før kjøpet.
Det trekkes også frem at støvsugeren er svært letthåndterlig, som nok i all hovedsak skyldes den lave egenvekten på kun 2,5 kg.

Forbrukerne er også svært fornøyde med at Electrolux Ergorapido er utstyrt med en liten LED-lampe på fremsiden av munnstykket, slik at man enkelt kan støvsuge også når det er mørkt i huset.

Testerne er for øvrig ikke like imponerte over dette produktet, og TV2.no gir støvsugeren kritikk for at den lar mye ligge igjen på gulvet etter rengjøringen er ferdig.

Til tross for at Electrolux Ergorapido EER77SSM har mottatt negative tilbakemeldinger fra testerne, er forbrukerne svært tilfredse med denne støvsugeren - og den omtales blant annet som svært letthåndterlig, samtidig som prisen er meget fornuftig.

3.3 / 10
TV2.no

"Electrolux Ergorapido er den støvsugeren i testen som sliter mest med ris og cornflakes. Den imponerer heller ikke i hverdagssituasjoner. Våre testere liker designet, men synes ikke Electrolux Ergorapido er en erstatning for støvsuger med ledning."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!