Electrolux ErgoRapido PowerPro Test

Electrolux Ergorapido PowerPro EER85SSM test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Electrolux ErgoRapido PowerPro (EER85SSM) har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Electrolux ErgoRapido PowerPro

7.3 / 10

Electrolux Ergorapido PowerPro EER85SSM test

Beskrivelse: Electrolux ErgoRapido PowerPro er en hendig trådløs støvsuger, som leveres med en praktisk 2-i-1 løsning.
Denne løsningen gir deg mulighet til å benytte støvsugeren på tradisjonell måte på gulvet, eller eventuelt som en liten håndholdt støvsuger - som passer perfekt til rengjøring av møbler og lignende.

Det amerikanske magasinet CNet.com tildeler Electrolux ErgoRapido PowerPro totalt 7,2 av 10 poeng - og gir støvsugeren skryt for å yte godt på hardt underlag.
CNet testet også sugeevnen ved å strø sand og sagflis utover gulvet, og Electrolux ErgoRapido PowerPro håndterte dette med glans.

På den negative siden sliter PowerPro med å få med seg alt av dyrehår opp fra gulvet, og ytelsen på myke underlag er ikke i øverste klasse.

Den lave vekten fører for øvrig til at Electrolux ErgoRapido PowerPro er svært enkel å manøvrere - noe både testerne og forbrukerne er enige om.

Electrolux ErgoRapido PowerPro er en kraftig støvsuger, som yter svært godt på hardt underlag. Prisen er langt mer fornuftig enn for mange andre av konkurrentene, og den har mottatt mye skryt for å være svært letthåndterlig!

7.2 / 10
CNet.com

"If you're set on an Electrolux stick vacuum, I recommend the Ergorapido Power over the worse-performing UltraPower Studio, but the Hoover Linx offers superior value and performance."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!