Electrolux PD91-8SSM Test

Electrolux PD91-8SSM test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren Electrolux PD91-8SSM har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Electrolux PD91-8SSM

8.1 / 10

Beskrivelse: Electrolux PD91-8SSM er blitt kåret til beste premiumvalg hos Bedst-i-test.nu, og har fått mye skryt for å være en letthåndterlig og brukervennlig støvsuger.

PD91-8SSM leveres med et hendig innebygd display, som viser informasjon om både effektnivå og status for det innebygde filteret samt støvsugerposen.

Flere av forbrukerne har også bemerket seg de svært praktiske LED-lysene på fremsiden av munnstykket, som gjør at man enkelt kan holde oversikt selv i mørkere rom.

Rent teknisk har motoren en effekt på 460 W, og lydnivået er, med sine 69 dB, svært lavt.

Alt i alt en svært solid støvsuger, og støvsugerposen har en total kapasitet på hele 5 liter!

Obs: Enkelte har bemerket seg at sugeevnen på tepper kunne vært noe bedre.

9.0 / 10
Bedst-I-Test.nu

"Electrolux PD91-8SSM har et flertall funksjoner som gjør den til en brukervennlig og praktisk støvsuger. På toppen av støvsugeren er det et digitalt display som viser hvilken av de tre forskjellige effektmodusene man bruker, og også statusen for filteret og posen. Effekten på støvsugeren er ellers justerbar ved hjelp av knapper på håndtaket, noe som betyr at du ikke trenger å bøye deg ned for å justere den. Det er også en knapp for å aktivere en automatisk modus. Det er også mulig å starte og stoppe støvsugeren ved hjelp av kontrollene på håndtaket. Munnstykket har LED-belysning for å lette rengjøringen hvis belysningen ikke er optimal. Det følger også med et ekstra munnstykke samt et kombinasjonsmunnstykke med tre forskjellige moduser. Energiklassifiseringen på støvsugeren er utmerket, A ++."

Vis mer ▼
6.6 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.6 i Råd&Røns test av støvsugere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!