Electrolux Pure F9 Animal Test

Electrolux Pure F9 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av den trådløse støvsugeren Electrolux Pure F9 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, sugeevne, batterikapasitet og støynivå.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Electrolux Pure F9 Animal

6.8 / 10

Electrolux Pure F9 Test

Beskrivelse: Electrolux Pure F9 Animal er, i følge produsenten, spesielt utviklet for deg som har dyr i hus.

Flere av forbrukerne gir støvsugeren skryt for den solide sugeevnen, og det trekkes blant annet frem at den yter svært godt både på hardt og mykt underlag.
Enkelte av forbrukerne trekker for øvrig frem at den rett og slett suger for hardt, selv på laveste nivå - og resultatet blir at munnstykket "setter seg fast" i gulvtepper og lignende.

På den andre siden gir testerne Electrolux Pure F9 Animal skryt for å ha et svært fleksibelt munnstykke, som gjør det enkelt for deg å rengjøre selv på trange og smale steder i hjemmet.
Støvsugeren leveres også med egne munnstykker som er spesielt tilpasset møbler og annet, noe som gjør at du enkelt kan tilpasse rengjøringen etter ditt behov.

Egenvekten er derimot en faktor både testerne og forbrukerne er mindre fornøyd med.
Electrolux Pure F9 Animal veier nesten 6 kilo, og for mange vil den derfor oppfattes som noe vanskelig å håndtere.

Til tross for at dette er en støvsuger som er spesielt tilpasset for dyrehår, rapporterer blant annet Tek.no om at hårene faktisk setter seg fast i munnstykket - slik at du manuelt må fjerne hårene fra munnstykket.

Electrolux Pure F9 Animal er ikke på nivå med de aller beste støvsugerne på markedet, men med denne modellen kan du allikevel glede deg over god batteritid og solid sugekraft!

7.5 / 10
Tek.no

"En allsidig og god støvsuger, men kunne med fordel vært lettere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste trådløse støvsugerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av trådløse støvsugere!