Electrolux UltraOne EUO9GREEN Test

Electrolux EUO9GREEN Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av støvsugeren Electrolux UltraOne EUO9GREEN har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, driftssikkerhet og energiforbruk.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Electrolux UltraOne EUO9GREEN

8.6 / 10

Electrolux EUO9GREEN Test

Beskrivelse: Electrolux UltraOne EUO9GREEN er en oppgradering av den svært populære forgjengeren, ZUOGREEN+.

EUO9GREEN er utstyrt med en kraftig 850 W motor, og støvsugeren har mottatt mye skryt fra både forbrukerne og testerne for den svært gode sugeevnen.

Som en av de få støvsugerne (om ikke den eneste), har EUO9GREEN oppnådd karakteren A for sin rengjøringsevne på både mykt og hardt underlag.

EUO9GREEN har også mottatt mye skryt for den spesialdesignede teknologien som sikrer høy grad av luftgjennomstrømning, og testerne har påpekt at den får med seg selv de minste støvpartiklene.

Støvsugerposen har en kapasitet på 5 liter, og arbeidsradiusen er 12 meter!

10 / 10
Best-i-Test.nu

"Electrolux` støvsuger UltraOne Green er en oppdatering av vår tidligere testvinner, og gjør seg nå enda mer fortjent til testens førsteplass. UltraOne Green har nå energieffektivitet i klasse A og har blitt grønnere i den forstand at den nå hovedsakelig består av resirkulert plast, er uten PVC og kan resirkuleres. UltraOnes største styrke er den fenomenale sugekraften, noe som gjør modellen til et opplagt valg for deg med mange tepper. Alle underlag blir rene og pene uten at munnstykket suger seg fast, og det er lett å komme til i hjørner og langs lister. UltraOne er ikke den mest stillegående støvsugeren i testen, men er den modellen som i størst grad holder et rimelig støynivå uten at rengjøringsevnen påvirkes negativt. Selv rekkevidden er den beste i testen, og støvsugerens brytere er utmerkede."

Vis mer ▼
10 / 10
HjemOgHage.no

"Denne prisgunstige støvsugeren er utstyrt med en solid motor på 850 W, samtidig som støynivået holdes på et mer enn akseptabelt nivå. UltraOne EUO9GREEN yter svært godt på både hardt og mykt underlag, og har fått skryt av mange for å være et ypperlig valg ved rengjøring av tepper og lignende. Rekkevidden er på hele 12 meter, og støvsugerposen har en total kapasitet på 5 liter!"

Vis mer ▼
7.2 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 7.2 i Råd&Røns test av støvsugere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste støvsugerne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av støvsugere!