Finnlo Bio Force Test

Finnlo Bio Force Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet Finnlo Bio Force har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Finnlo Bio Force

8.7 / 10

Finnlo Bio Force Test

Beskrivelse: Finnlo Bio Force er et unikt designet multigym, som totalt gir deg muligheten til å utføre hele 110 ulike øvelser.

Ulikt svært mange andre multigym leveres Finnlo Bio Force uten vektmagasin, og egenvekten er dermed svært lav.
Dette passer spesielt godt for deg som har begrensede muligheter for hvor treningsapparatet kan plasseres, og med en vekt på kun 67 kg kan du føle deg trygg på at det ikke legges unødig belastning på underlaget.

Den unike motstandsmekanismen er basert på hydraulikk, og totalt kan du trene med en belastning på 100 kg.
Finnlo Bio Force har også mottatt skryt for at den gir fra seg lite støy, som i all hovedsak skyldes at apparatet leveres uten vektmagasin.

Utover dette er testerne fornøyde med både kabelapparatet og sitteputene, men det trekkes frem at ryggstøtten dessverre ikke kan justeres.

9.4 / 10
GetFitness.no

"Multigymmet Bio Force fra Finnlo gir deg mulighet til å trene over 100 ulike øvelser. Treningsapparatet er utstyrt med et avansert kabelsystem med mange justerbare glideposter. Bio Force benytter ikke vektmagasin, og gir derfor fra seg lite støy. Det avanserte TNT-motstandssystemet gir deg mulighet til å trene med 100 kg belastning!"

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Finnlo Bio Force er en spennende multigym som ved bruk av ny teknologi gjør treningen tryggere, stillere og mer funksjonell. I stedet for en tradisjonell vektmotstand Bio Force en hydraulisk motstand tilsvarende opptil 100 kg vekter."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!