Finnlo Maximum Bodylift Test

Finnlo Maximum Bodylift Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av multigymmet Finnlo Maximum Bodylift har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet maksimal vektbelastning, antall øvelser, konstruksjon, slitestyrke og pris.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Finnlo Maximum Bodylift

6 / 10

Finnlo Maximum Bodylift Test

Beskrivelse: Maximum Bodylift er nok et unikt multigym levert av Finnlo, og dette produktet leveres helt uten vektmagasin.

Den innovative motstandsteknologien benytter seg av en armbelastnings-mekanisme, og du vil i praksis benytte deg av din egen kroppsvekt mens du trener.

Totalt kan du trene med inntil 150% prosent av din egen kroppsvekt, noe som legger grunnlaget for en intensiv treningsøkt for de aller fleste av oss.

Finnlo Maximum Bodylift har mottatt skryt fra testerne for å være både plassebesparende og stillegående, og det faktum at multigymmet leveres uten vektmagasin gjør dessuten egenvekten svært lav.

Testerne trekker også frem at både rygg og setet på apparatet kan justeres, men det trekkes samtidig frem at selve stabiliteten kunne vært noe bedre.

8.0 / 10
GetFitness.no

"Bodylift fra Finnlo Maximum krever lite plass, og gir fra seg lite støy mens du trener. Bodylift er et multigym som ikke har vektmagasin, og benytter isteden en nyskapende armbelastnings-mekanisme. Totalt kan du benytte en belastning på opptil 150% av din egen kroppsvekt!"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste multigymmene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av multigym!