FitNord Oceans 300 Test

FitNord Oceans 300 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av romaskinen FitNord Oceans 300 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, ytelse, slitestyrke og komfort.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

FitNord Oceans 300

6.6 / 10

FitNord Oceans 300 Test

Beskrivelse: FitNord Oceans 300 har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra testerne hos HardWorkout.no, hvor det blant annet trekkes frem at dette er en svært stilren og estetisk pen romaskin.
Dette er vi utvilsomt enige i, og designmessig ser rett og slett romaskinen svært bra ut.

Funksjonsmessig er også FitNord Oceans 300 en sikker vinner.
Romaskinen har mottatt skryt for å ha en svært solid konstruksjon, og motstanden kan enkelt justeres mellom 8 ulike motstandsnivåer.

Den unike kombinasjonen av elektromagnetisk- og luftmotstand sikrer også at du kan trene med svært høy belastning, og testerne anbefaler denne romaskinen selv til de mer veltrente.

Den innebygde treningscomputeren leveres med mange nyttige funksjoner, slik som tid, hastighet, distanse, pulsnivå og lignende.

På fremsiden av romaskinen finner du også en hendig holder for nettbrett, slik at du kan se på film eller TV-serier mens du trener.

FitNord Oceans 300 er et godt valg for deg som vil trene med tung belastning, og det unike designet gjør at romaskinen også er pen å se på!

8.6 / 10
HardWorkout.no

"FitNord Oceans 300 leverer en meget god totalpakke for de som ønsker en elegant og kraftig maskin som leverer høy motstand og topp ro-følelse."

Vis mer ▼

For å få en full oversikt over de beste romaskinene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av romaskiner!