Gardena Sileno City 250 Test

Gardena Sileno City 250 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Gardena Sileno City 250 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Gardena Sileno City 250

7.7 / 10

Gardena Sileno City 250 test

Beskrivelse: Robotklipperen Sileno City 250 er utviklet av Gardena, og er en del av den populære Sileno-serien.
Denne klipperen er spesielt tilpasset for deg som har en mindre gressplen, og som samtidig er opptatt av at støynivået skal holdes lavt.

Robotklipperen har mottatt mye skryt for å være svært stillegående i bruk, og er et pålitelig og driftssikkert valg for deg som har en mindre gressplen - uten spesielt bratte skråninger, da den kun takler helning på 25%.

Testerne er stort sett fornøyde med resultatet Sileno City 250 etterlater seg, og får også pluss for å være enkel å installere - samt at programmeringsprosessen har fått skryt for å være lettfattelig og brukervennlig.

Klipperen har forøvrig fått noen negative tilbakemeldinger for ytelsen i høyt gress, og det kreves en separat ruter dersom den skal styres via en app.

7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Gardena Sileno City er en veldig lettinstallert robotgressklipper med høy driftssikkerhet og lettprogrammert display. Så lenge gresset holdes velklippet, kjører den seg i utgangspunktet aldri fast. Hvis gresset derimot har rukket å vokse seg til noen decimeter, har den vanskeligheter med å navigere hjem. Chassiset er så følsomt for sammenstøt på veien hjem at den til og med kan velte av en løvetann. Hvis gresset har rukket å vokse seg til der styrekabelen (patenterte snarveikabel for å finne veien hjem) ligger, vil den ha vanskeligheter med å finne veien hjem før batteriet dør."

Vis mer ▼
6.3 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.3 poeng i Råd&Røn's test av robotklippere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!