Gardena Smart Sileno Life 750 Test

Gardena Smart Sileno Life 750

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Gardena Smart Sileno Life 750 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Gardena Smart Sileno Life 750

6.6 / 10

Gardena Smart Sileno Life 750

Beskrivelse: Robotklipperen Smart Silen Life 750 er utviklet av Gardena, og er en del av den populære Sileno-serien.
Denne klipperen er spesielt tilpasset komplekse og mellomstore gressplener, og takler et totalt plenareal opptil 750 m².

Robotklipperen har mottatt mye skryt for å være svært stillegående i bruk, og er et pålitelig og driftssikkert valg for deg som har en utfordrende gressplen.

Testerne er fornøyde med det velbalanserte resultatet som Sileno Life 750 etterlater seg, og man har ikke det typiske problemet hvor klipperen etterlater seg striper over plenen.

Utstyrt med flere hendige smart-funksjoner, men tilkobling via mobiltelefon krever en ekstra gateway.

8.0 / 10
HjemOgHage.no

"Denne robotklipperen er utviklet av Gardena, og er en del av den svært populære sileno-serien. Sileno-serien er spesielt myntet på mellomstore og komplekse utemiljøer, og utgaven i denne testen har et totalt dekningsområde på 750 m². Dersom du skulle ha behov for det er samme utgave tilgjengelig for enda større gressplener, opptil 1000 m². Som navnet tilsier er dette en stillegående robotklipper, og den har fått mye skryt for at den oppleves som nærmest lydløs i bruk. Sileno Life er også, ulikt mange andre robotklippere, svært brukervennlig - og det oppleves som enkelt å programmere den ved installasjon. Svært enkelt og praktisk vedlikehold!"

Vis mer ▼
8.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Gardena Smart Sileno Life (750m²) plasserer seg i en interessant prisklasse der man finner både ensidige robotgressklippere som yter riktig så bra på en eneste ting, eller mer gjennomsnittlige klippere som er rimelig bra på flere ulike aspekter. Her hører Gardenas robot til i sistnevnte kategori."

Vis mer ▼
8.0 / 10
Expressen.se

"Gardena Smart SILENO Life från den tyska kvalitetstillverkaren Gardena är avsedd för dig med en normalstor trädgård och som gillar tekniska funktioner. Gardena Smart SILENO Life är en storsäljare i Europa och har en kapacitet som gör att vi tror att modellen kan vara intressant för villaägare i Sverige. I sitt segment konkurrerar den framförallt med robotgräsklippare från Husqvarna och vi tycker att den klarar den utmaningen riktigt bra! I alla fall så länge du har en förhållandevis plan tomt utan branter. "

Vis mer ▼
6.4 / 10
Råd&Røn

"Oppnådde 6.4 i Råd&Røns test av robotklippere."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!