Google Nest Hub Test

Google Nest Hub Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av smarthøyttaleren Google Nest Hub har vi hentet ut kunde- og ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som blant annet har vektlagt ytelse, brukervennlighet, tilkoblingsmuligheter – og ikke minst, lydkvalitet!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Google Nest Hub

8.3 / 10

Google Nest Hub Test

Beskrivelse: Google Nest Hub er på mange måter noe mer enn bare en smarthøyttaler, og leveres med et hav av hendige funksjoner.

Det norske forbrukermagasinet Best-i-Test.nu kåret Google Nest Hub til beste smarthøyttaler i 2020.
Til tross for dette er for øvrig mange av de andre ekspertene mindre fornøyd med selve lydkvaliteten, og Tek.no trekker blant annet frem at lyden oppleves som for svak - mens Digi.no anbefaler mer solide produkter fra Bose dersom det er god lyd du er ute etter.

Google Nest Hub leverer allikevel på andre punkter, og en de store fordelene er at produktet leveres med en stor og oversiktlig skjerm.
Enheten passer perfekt dersom du eksempelvis skal ha den med på kjøkkenet mens du lager mat, eller eventuelt som en digital bilderamme dersom du ønsker å pynte opp litt i hjemmet.

Google Nest Hub er kort og godt en smart enhet, som enkelt kan integreres opp mot andre Google Home-enheter.
Selve lydkvaliteten er derimot ikke særlig god, og dersom det primære formålet er å høre musikk bør du sannsynligvis se i andre retninger.

9.3 / 10
KomputerForAlle

"Google Nest Hub gir mye for pengene. Den integrerte høyttaleren er bedre enn i Google Home Mini. I tillegg får du også de ekstra mulighetene som skjermen byr på – alt sammen for knapt 1300 kroner."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Digi.no

"Med en prislapp på 1299 kroner synes vi du får mye for pengene, så det blir en klar anbefaling fra oss."

Vis mer ▼
7.0 / 10
Best-i-Test.nu

"En fordel er at Nest Hub uten problemer erstatter en Nest / Google Home Mini for eksempel på kjøkkenet, og det med betydelig bedre lyd. Den er fremdeles et stykke under Googles vanlige Home-høyttalere, men med Nest Hub skammer vi oss i det minste ikke når vi spiller litt bakgrunnsmusikk på den."

Vis mer ▼
6.5 / 10
Tek.no

"Det beste smartproduktet Google har laget så langt"

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste smarthøyttalerne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av smarthøyttalere!