Grouw L1200 Test

Grouw L1200 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Grouw L1200 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Grouw L1200

8 / 10

Grouw L1200 Test

Beskrivelse: Robotklipperen Grouw L1200 kan, som navnet tilsier, takle en gressplen på hele 1200 m².

Til tross for den lave prislappen har klipperen fått gode tilbakemeldinger fra kundene, og en av gjengangerne er at klipperen er enkel å sette opp.

Roboten kan enkelt styres via en egen mobilapplikasjon, slik at du ikke trenger å være i umiddelbar nærhet av klipperen.
Merk forøvrig at tilkoblingen mellom mobilappen og klipperen baserer seg på bluetooth, og at du derfor må være innenfor noen 100 meters rekkevidde.

En funksjon man sjeldent ser på robotklippere i budsjettklassen er regnsensor - og vi ble derfor overrasket når vi så at dette var inkludert for Grouw L1200.

Fått skryt av forbrukerne for å håndtere skråninger svært godt!

8.0 / 10
OsMedHus.dk

"Hvis du er den heldige ejer af en meget stor have, vil denne model fra Grouw måske være den ideelle for dig. Det er super lækkert at have en stor græsplæne om sommeren, hvor man bruger meget tid udenfor. Dog skal græsplænen også vedligeholdes, og her bliver det mere besværligt, jo større den er. Denne robotplæneklipper fra Grouw kan nemt vedligeholde en græsplæne på op til 1200 m2 for dig. Det er en model, der er virkelig nem at sætte op ved hjælp af LCD-display og tastatur, og så kan den tilmed kobles til en app via Bluetooth. På den måde kan du nemt følge robotplæneklipperens status."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!