Inneholder lenker til annonsører

I vår test av snøfreseren Honda HSS 655 HTS har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, driftssystem og kapasitet  – og ikke minst, den totale kvaliteten!

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Honda HSS 655 HTS

6.8 / 10

honda hss 655 hts test

Beskrivelse: Til tross for at Honda HSS 655 HTS ikke er den kraftigste snøfreseren på markedet, har den mottatt god omtale for å være en effektiv snøfreser - som håndterer dyp og utfordrende snø med glans.

Snøfreseren har blant annet blitt testet av TV2.no, hvor den ble tildelt terningkast 6 - og ble dermed kåret til best i test!

Ulikt de aller fleste andre snøfreser på privatmarkedet, er Honda HSS 655 HTS utstyrt med bånddrift, og fremdriften oppleves derfor som meget god - og den føles dermed stødig selv på isete og ulendt underlag.

Gitt at dette er en snøfreser fra Honda, settes det store forventninger til selve konstruksjonen, og testerne er svært fornøyde med den solide byggekvaliteten.

Som nevnt er motoren noe mindre enn andre snøfresere i denne prisklassen, men Honda HSS 655 HTS klarer allikevel å konkurrere med de beste.
Kastelengden trekkes blant annet frem som en svært positiv egenskap, men enkelte har allikevel trukket frem at selve motorkraften kommer til litt kort sett i forhold til de kraftigste snøfreserne på markedet.

Honda HSS 655 HTS er utstyrt med et kraftig justerbart frontlys, og den elektriske oppstartsmekanismen har fått skryt for å fungere svært godt!

10 / 10
TV2.no

"Honda har kvalitetsfølelse og brukervennlighet i bøtter og spann. Når den i tillegg er superenkel å håndtere er det ingen tvil. Terningkast seks og førsteplass."

Vis mer ▼
6.6 / 10
Klikk.no

"Når det kommer til byggekvalitet er denne freseren i en særstilling, med solid materialvalg og skikkelige komponenter. Når dette blir kombinert med enkle tekniske løsninger, får du en svært driftssikker snøfreser."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste snøfreserne på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av snøfresere!