Husqvarna Automower 315 Test

Husqvarna Automower 315 Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Husqvarna Automower 315 har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Husqvarna Automower 315

8.0 / 10

Husqvarna Automower 315 Test

Beskrivelse: Automower 315 er levert av den anerkjente leverandøren Husqvarna, og er myntet på gressplener med et totalt areal opptil 1500 m².

I flere av testene har Automower 315 fått svært mye skryt for å håndtere bratte skråninger med glans, og klarer på papiret å gjøre en tilfredsstillende jobb ved hele 40% helning.

Husqvarna Automower 315 er utstyrt med svært mange hendige funksjoner, slik som blant annet smart-teknologi som automatisk tilpasser klippemønsteret basert på hvor raskt gresset vokser.

Klipperen har også fått svært mye skryt for å gjøre det godt i høyt gress, da den har en maksimal klippehøyde på hele 60 millimeter.

Kåret til best i test hos Tek.no!

9.8 / 10
HjemOgHage.no

"Husqvarna Automower 315 er en fantastisk robotklipper, som er designet for å håndtere gressplener opp til 1500 m². Klipperen taklere bratte skråninger med glans, og kan klippe i skråninger med hele 40% helning."

Vis mer ▼
9.5 / 10
Tek.no

"Husqvarna er testens vinner. Her får du en bunnsolid maskin som klarer seg på egen hånd uten at du trenger å hjelpe den. Maskinen i seg selv får lett riper om du sender den i nærheten av buskas og hekker, men utover det er det lite å sette fingeren på annet enn en litt stiv prislapp."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Husqvarna Automower 315 er samlet sett et veldig godt kjøp for alle som ønsker en pålitelig og brukervennlig robotgressklipper. Den passer til alt fra den enkle, anlagte plenen til den ujevne, kompliserte typen med flere klippeområder."

Vis mer ▼
8.0 / 10
PCMag.com

"No stranger to outdoor appliances, Sweden-based Husqvarna offers a variety of robot lawn mowers for yards of all shapes and sizes. "

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!