Husqvarna Automower 430X Test

Husqvarna Automower 430x test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av robotklipperen Husqvarna Automower 430X har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet ytelse, brukervennlighet, effektivitet, sikkerhet og konstruksjon.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Husqvarna Automower 430X

7.7 / 10

Husqvarna Automower 430x test

Beskrivelse: Automower 430X er en av de mest avanserte og funksjonsrike robotklipperne levert av Husqvarna.
Denne robotklipperen leveres med mange interessante funksjoner, som man ellers ikke finner på de typiske budsjettmodellene.
Eksempelvis finner man støtte for Automower Connect, som legger til rette for at du enkelt kan styre klipperen via din egen mobiltelefon.

I tillegg til dette er Automower 430X også utstyrt med et eget, innebygd GPS-system.
Dette GPS-systemet vil lage et detaljert kart over klippeområdet for å sikre best mulig resultat.

Automower 430X kan dekke et plenareal på hele 3200 m², og passer derfor perfekt for deg som har et stort uteområde som skal holdes vedlike.

Klipperen har fått mye skryt for å etterlate seg et jevnt og tilfredsstillende resultat, selv på ujevnt og utfordrende underlag!

10 / 10
Aftonbladet.se

"Uten tvil den beste og mest avanserte klipperen"

Vis mer ▼
9.5 / 10
AlleTestVinnere.no

"Automower 430X er utstyrt med GPS-mottaker, noe som gjør at den kan kartlegge plenen og selv holde oversikt over hvor den har og ikke har klipt. Innstillinger og justeringer kan gjøres enten via det innebygde kontrollpanelet eller via en mobilapp, som også finnes tilgjengelig for Apple Watch. Den er ellers utstyrt med både PIN-kodelås og tyverialarm."

Vis mer ▼
9.4 / 10
HjemOgHage.no

"Husqvarna Automower 430X er en av de mest avanserte robotklipperne til Husqvarna, og det er nok kun den svært avanserte 450X som overgår denne modellen når det kommer til funksjonalitet og ytelse. Forskjellene mellom disse 2 modellene er forøvrig relativt liten, og i de aller fleste tilfeller vil man rett og slett ikke ha behov for den mest avanserte versjonen, 450X."

Vis mer ▼
9.0 / 10
Best-i-Test.nu

"Husqvarna Automower 430X er en brukervennlig og ekstremt kompetent robotgressklipper med et bredt spekter av funksjoner som gjør at den klarer seg veldig bra på egen hånd i de aller fleste situasjoner. Den er rett og slett en av de absolutt mest driftssikre, brukervennlige og prisgunstige premiumklipperne på markedet."

Vis mer ▼
9.0 / 10
EasyLawnMowing.co.uk

"For me the 430X Automower is a fantastic mower, just like every other Husqvarna model I’ve reviewed. But do not take this as bias, they really are just that good. The power system is not only efficient but powerful, the navigation is hardly matched by any competitors and, even though it’s commonly used, the mowing system is the most effective in the market. Husqvarna have done a brilliant job with the 430X, it just goes to show what 20 years’ experience in the market can do for you. I honestly don’t think you can go wrong with this mower and if you have the garden for it, I would not settle for anything less."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste robotklipperne, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av robotklippere!