Hyperice HyperVolt Test

Hyperice Hypervolt Test

Inneholder lenker til annonsører

I vår test av massasjepistolen Hyperice HyperVolt har vi hentet ut ekspertvurderinger fra flere tiltrodde aktører, som har vektlagt blant annet brukervennlighet, effekt, antall behandlingsfrekvenser og batteritid.

Ved å handle gjennom våre lenker bidrar du til at vi kan fortsette med det gode arbeidet - for deg, som forbruker.
Klikk her for å lese mer om hvordan vi beregner den totale testscoren!

Hyperice HyperVolt

8.9 / 10

Hyperice Hypervolt Test

Beskrivelse: Hyperice HyperVolt er en populær massasjepistol, og er solgt i mange eksemplarer både på det norske og det internasjonale markedet.

Massasjepistolen har mottatt skryt for å være enkel å bruke, og med en lav vekt vil det ikke oppleves som ubehagelig og slitsomt med lengre sesjoner.

Behandlingsfrekvensen kan justeres mellom totalt 3 ulike nivåer, hvor det høyeste og mest intense nivået tilbyr hele 3200 støt per minutt.

Med i pakken finner du også 5 ulike massasjehoder, slik at du enkelt kan variere behandling etter deg og ditt behov.

Både testerne og forbrukerne har bemerket seg at Hyperice HyperVolt er relativt stillegående i bruk, som skyldes den spesialutviklede Quiet Gilde-teknologien, som i praksis reduserer støynivået betraktelig sammenlignet med andre massasjepistoler.

På den negative siden ønsker testerne seg noen flere behandlingsfrekvenser, da man finner produkter på markedet med hele 15 ulike nivåer - mens Hyperice HyperVolt er utstyrt med kun 3.

Hyperice HyperVolt er en populær og letthåndterlig massasjepistol, som har mottatt skryt for sitt behagelige støynivå.
Den maksimale støtfrekvensen er hele 3200 støt per minutt, og du kan i praksis få svært intens massasje med dette produktet.

9.6 / 10
GetFitness.no

"Hyperice HyperVolt er en av de mest populære massasjepistolene på markedet, og benyttes av både fysioterapeuter og hobbymosjonister verden over. Massasjepistolen fremstår som enkel å bruke, og kan stilles inn til 3 ulike behandlingsnivåer - med en støtfrekvens på opptil 3200 støt per minutt."

Vis mer ▼

For å få en oversikt over de beste massasjepistolene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av massasjepistoler!